Δευτέρα, 17 Ιούλιος 2017 15:21

Ανακοινώνει πακέτο μεταγραφών ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον
Ανακοινώνει πακέτο μεταγραφών ο Πάμισος

Ακόμα και πέντε μεταγραφές ενδέχεται να ανακοινώσει σήμερα ο Πάμισος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει επέλθει προφορική συμφωνία και απομένουν μόνο τα τυπικά, για να γίνουν γνωστά τα νέα αποκτήματα των "πρασίνων".

Η ενίσχυση αφορά όλες τις γραμμές, μιας και θα αποκτηθούν τερματοφύλακες, στόπερ και μεσοεπιθετικοί, τόσο εντός, όσο και εκτός Μεσσηνίας. Να σημειωθεί ότι ο Πάμισος έχει συμφωνήσει με τον επιθετικό Πυρρή και αναμένει να μείνει ελεύθερος από τον Εθνικό Σαγέικων, ενώ η μοναδική μεταγραφή μέχρι σήμερα είναι ο Βέλλης από τον Μιλτιάδη.

Στο μέτωπο των ανανεώσεων, παραμένουν σε εκκρεμότητα οι περιπτώσεις των Τρακάκη, Μωράκη, Δημητρακόπουλου, που αποτέλεσαν βασικά στελέχη την περσινή σεζόν, όπου ο Πάμισος ήταν από τις ομάδες που έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο στην Α' τοπική. Το ζητούμενο πλέον είναι να παρουσιαστεί ακόμα πιο ανταγωνιστικός και φυσικά να πρωταγωνιστήσει.

Γι' αυτό και ο Αλέξης Μαντζούνης που συνεχίζει στον πάγκο, έχει ζητήσει να ενισχυθεί η ομάδα ώστε να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε από πέρυσι το καλοκαίρι.