Τετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 16:33

Με δοκιμασμένες λύσεις δυναμώνει ο Εθνικός Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον
Με δοκιμασμένες λύσεις δυναμώνει ο Εθνικός Μελιγαλά

 

Δυο ακόμη παίκτες πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Εθνικός Μελιγαλά, ο οποίος προχωρά έγκαιρα και ιδιαίτερα εντυπωσιακά το σχεδιασμό του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αυτή τη φορά μάλιστα οι «κυανόλευκοι» επανέφεραν στις τάξεις τους δύο παίκτες που έχουν αγωνιστεί με επιτυχία στο παρελθόν στο σύλλογο και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα του Μελιγαλά. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Κουλόπουλο και τον Γιάννη Μακρή, δύο παίκτες που έχουν παίξει και στην Δ' εθνική με τον Εθνικό τη σεζόν 2011-2012.

Με τις προσθήκες αυτές αλλά και όσες είχαν προηγηθεί, ο Εθνικός ισχυροποιεί αρκετά γρήγορα το ρόστερ του ενώ θυμίζουμε ότι έκλεισε πολύ νωρίς και το θέμα του προπονητή με τον Φραγκίσκο Κεράνη να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία.

Η ομάδα του Μελιγαλά θα συμμετέχει και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, όπου - από τις έως τώρα κινήσεις της - φαίνεται πως φιλοδοξεί να παρουσιάσει μια από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας...

Επέστρεψαν οι Μακρής και Κουλόπουλος

Ο 25χρονος φορ Βαγγέλης Κουλόπουλος πέρυσι έπαιξε στην Β' τοπική με την πρωταθλήτρια Μεθώνη πετυχαίνοντας 15 γκολ ενώ τις προηγούμενες χρονιές είχε παίξει Σπερχόγεια, Μεσσηνιακό και Τσικλητήρα Πύλου. Η σχετική ανακοίνωση του Εθνικού αναφέρει: "Η διοίκηση του Εθνικού Μελιγαλά καλωσορίζει τον Βαγγέλη Κουλόπουλο. Ο Βαγγέλης έχει αγωνισθεί και στο παρελθόν στην ομάδα μας τη χρονιά που αγωνιζόταν στα γήπεδα της Δ´ Εθνικής. Βαγγέλη σου ευχόμαστε για την χρονιά που έρχεται να είσαι υγιείς και να πετύχεις πολλά γκολ με τα χρώματα του Εθνικού".

Παράλληλα, η ομάδα του Μελιγαλά ολοκλήρωσε και την απόκτηση του Γιάννη Μακρή. Ο νεαρός αμυντικός είχε παίξει με επιτυχία στον Εθνικό στο παρελθόν ενώ στην συνέχεια, μεταξύ άλλων, πέρασε και από τον Λεβαδειακό.

Με… άρωμα Δ' εθνικής

Είναι η τρίτη μεταγραφή παίκτη που είχε συμμετοχή στην πορεία της ομάδας στην Δ' εθνική τη σεζόν 2011-2012, κάτι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο που παράλληλα δείχνει την πρόθεση του Εθνικού να στηριχθεί σε δοκιμασμένες λύσεις, σε παιδιά που έχουν προσφέρει και στο παρελθόν στο σύλλογο.

Πέρα από τους Κουλόπουλο και Μακρή, το τρίτο νέο πρόσωπο που έπαιζε στην Δ' εθνική με τον Εθνικό είναι ο Στέλιος Σπανός, η απόκτηση του οποίου ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες.

Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε ότι ο Εθνικός έχει αποκτήσει ακόμη τους Βασίλη Αλεβίζο, Ηλία Καπόγλη, ενώ υπάρχει συμφωνία και με τον Παναγιώτη Καραγιάννη. Βέβαιη θεωρείται και η προώθηση κάποιων παικτών από την παιδική στην ανδρική ομάδα του Εθνικού.

Από την άλλη έχουν αποχωρήσει οι Γιάννης Καρύδης, Σταμάτης Φέστας.

Κεράνης: "Σημαντικό να παίζεις σε γνώριμο περιβάλλον"

Ο νέος τεχνικός του Εθνικού Φραγκίσκος Κεράνης δεν κρύβει την ικανοποίηση του για την εξέλιξη του σχεδιασμού της ομάδας ενώ τονίζει και την σπουδαιότητα των τελευταίων μεταγραφικών κινήσεων. "Ο σχεδιασμός γίνεται έγκαιρα και σωστά στην ομάδα. Όσον αφορά τους Μακρή και Κουλόπουλο, είναι πολύ σημαντικό να έρχονται ποδοσφαιριστές σε γνώριμο περιβάλλον και να παίζουν σε ένα σύλλογο που έχουν προσφέρει στο παρελθόν. Με τις τελευταίες κινήσεις ο σχεδιασμός έχει προχωρήσει κατά 90%, χωρίς να αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση ακόμη", κατέληξε ο νεαρός τεχνικός.