Σάββατο, 29 Ιούλιος 2017 13:17

Την Δευτέρα η πρώτη συγκέντρωση του Πανθουριακού

Γράφτηκε από τον
Την Δευτέρα η πρώτη συγκέντρωση του Πανθουριακού

Από εβδομάδα θα ξεκινήσει το χτίσιμο του νέου Πανθουριακού ο οποίος στοχεύει στο νταμπλ τη σεζόν 2017-18 και οι απαιτήσεις σαφώς και είναι αυξημένες.

Καταρχάς την Δευτέρα 31 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου στη Θουρία θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του συλλόγου εν όψει της νέας περιόδου.

Εκεί θα γίνει η πρώτη γνωριμία διοίκησης, τεχνικού τιμ και ποδοσφαιριστών, θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό και θα γίνει αναφορά στο πρόγραμμα της προετοιμασίας από τον προπονητή Γιώργο Αργυρόπουλο.

Η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει την επομένη, την Τρίτη 1 Αυγούστου στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο της Σπερχογείας “Π. Γεωργανάς”. Στο συγκεκριμένο γήπεδο θα γίνει η προετοιμασία του Πανθουριακού, όμως η έδρα της ομάδας την προσεχή σεζόν θα είναι το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Οσον αφορά το μέτωπο των μεταγραφών στις τάξεις του Πανθουριακού υπάρχει ηρεμία και ίσως γίνει μία ακόμη κίνηση για να κλείσει το ρόστερ.

Αλλωστε η φιλόδοξη ομάδα της Θουρίας κινήθηκε πολύ γρήγορα στο μεταγραφικό παζάρι και ενισχύθηκε και με το παραπάνω σε όλες τις θέσεις.

Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Νίκος Τριανταφυλλάκης, Γιάννης Τρίψας, Κώστας Αργυρόπουλος, Χρήστος Τρίψας, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Γιώργος Μουλιάτος, Νίκος Λάσκαρης και Χρήστος Βυζάς.