Σάββατο, 29 Ιούλιος 2017 15:47

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Σούπερ ενίσχυση στον... άσο με Κωνσταντακόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Σούπερ ενίσχυση στον... άσο με Κωνσταντακόπουλο

Δυνατά μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι ο Α.Ο. Διαβολιτσίου μιας και αργά χθες το βράδυ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Κωνσταντακόπουλου από την "Μαύρη Θύελλα".

Μια μεταγραφή από το... πάνω ράφι για τον ΑΟΔ που ενισχύεται σημαντικά κάτω από τα δοκάρια. Ο Κωνσταντακόπουλος είναι 25 χρονών και την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε νταμπλούχος στην Μεσσηνία με την ομάδα της Καλαμάτας. Ο ίδιος είχε 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Ο 25χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί ακόμη στον Ολυμπιακό Καλαμάτας, τον Α.Ο. Φαραί και τον Πάμισο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για την απόκτηση του είχαν ενδιαφερθεί αρκετές ακόμη ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Γι' αυτό άλλωστε και η μεταγραφή του αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τη νέα διοίκηση του Διαβολιτσίου. Ο Κωνσταντακόπουλος θα αντικαταστήσει κάτω από τα γκολπόστ τον Τζάνετο Κατσαρέα, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία. Η ανακοίνωση του ΑΟΔ για την απόκτηση του Τάσου Κωνσταντακόπουλου αναφέρει τα εξής: "Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον τερματοφύλακα Τάσο Κωνσταντακόπουλο για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Ο ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε στην ομάδα μας με την μορφή δανεισμού για ένα έτος από τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΣ "Η Καλαμάτα". Ευχαριστούμε τη διοίκηση της ομάδας της Καλαμάτας για την εμπιστοσύνη της στο σωματείο μας και της ευχόμαστε ολόψυχα να εκπληρώσει τους στόχους της με το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στον Τάσο ευχόμαστε να έχει υγεία και να πετύχει τους ατομικούς και συλλογικούς του στόχους".

Τέλος ο Κατσαρέας 

Επίσης η διοίκηση του ΑΟΔ εξέδωσε ανακοίνωση και για το "διαζύγιο" με τον Τζανέτο Κατσαρέα και χαρακτηριστικά αναφέρει: "Το Δ Σ του Α Ο Διαβολιτσίου ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Τζανέτο Κατσαρέα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Τζανέτο για την βοήθεια που προσέφερε στην ομάδα μας κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 και να του ευχηθούμε να έχει υγεία και να πετύχει κάθε του στόχο προσωπικό και αγωνιστικό". Ο Κωνσταντακόπουλος ήταν λοιπόν η πρώτη μεταγραφική κίνηση για την ομάδα του Κώστα Παλαμάρα, αλλά σαφώς υπάρχει και συνέχεια... Επαφές έχουν γίνει με αρκετούς παίκτες και εκτιμάται πως θα πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 3-4 ακόμη μεταγραφές σε όλες τις θέσεις. Εκεί πάντως που έχει πέσει το βάρος είναι στην απόκτηση ενός καλού επιθετικού, ο οποίος να έχει... στενή επαφή με τα δίχτυα.