Τετάρτη, 02 Αύγουστος 2017 14:47

Aνετη παραμονή και καλό ποδόσφαιρο θέλει ο Ολυμπιακός Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Με νέο προπονητή, νεανικό ρόστερ και στόχο την άνετη παραμονή ξεκίνησε χθες προετοιμασία ο Ολυμπιακός.

Οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας” υπό τις οδηγίες του Τάσου Χατζηαγγελή, ο οποίος παίρνει τη σκυτάλη στον πάγκο από τον Λάκη Σπάλλα. Ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί με τελείως διαφορετικό πρόσωπο στην Α’ τοπική, μιας και επέστρεψαν πολλά παιδιά από την ΑΕΚ Καλαμάτας, ενώ στον αντίποδα αποχώρησαν αρκετοί αυτό το καλοκαίρι. Το ζητούμενο είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρουν ευκαιρίες οι ταλαντούχοι παίκτες, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν και ορισμένες προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο.

Συγκεκριμένα από την ΑΕΚ προέρχονται οι Διπλάρης, Μπάτζιος, Μαλαπάνης, Μουχαρέμι, Μπάχα Κουτρουμάνης, Ζαχαρόπουλος, Κατσάκος και από τον Ερμή ο Μπουρίκας. Επέστρεψε ο Μαγουλιανίτης από το Μεσσηνιακό και από πέρυσι συνεχίζουν οι Αλεξανδρόπουλος, Ανδρεάκος, Κολλιός, Αναγνωστόπουλος, Μπαζάνης, Μάλαμας, Τσαναλίας, Γεωργουλάκος, Κακαλέτρης, Τσεκάνι, Μπέρμπερι και Κοστρίβας.

Τέλος, παρελθόν αποτελούν οι Πουλάκος, Λυμπερόπουλος, Μαρούδας, Στ. Μπάλλας, Γ. Μπάλλας, Πολυμενέας, Ηλιόπουλος και Τζίφας.