Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 13:03

Κρίσιμο Δ.Σ. στη Super League

Γράφτηκε από τον
Κρίσιμο Δ.Σ. στη Super League

Κρίσιμο είναι το σημερινό Δ.Σ. της Super League (15:00) στα γραφεία του συνεταιρισμού και συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις, ώστε να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις ομάδες της Λίγκας και τη NOVA.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League, προκειμένου το επόμενο πρωτάθλημα να ξεκινήσει κανονικά και να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα. Γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων ανάμεσα στις ομάδες και τη NOVA, προκειμένου οι δυο πλευρές να τα βρουν και να προχωρήσουν μαζί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η "Live Sport" αναφέρει πως το συνδρομητικό κανάλι προσφέρει στην ΕΡΤ και οκτώ αγώνες των τεσσάρων "μεγάλων" του ελληνικού ποδοσφαίρου, δηλαδή του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Βέβαια, όχι κάποιο από τα ντέρμπι, αλλά σε κάθε περίπτωση κάποια από τα παιχνίδια τους.

Ως αργά χθες το βράδυ (2/8) υπήρχαν διαπραγματεύσεις, συμφωνία δεν υπήρξε, όμως υπάρχει αισιοδοξία πως στο σημερινό Δ.Σ. στις 15:00 θα βρεθεί μια συμβιβαστική λύση. "Αρχικά ήταν σε καλό δρόμο το κλείσιμο της συμφωνίας, αλλά στη συνέχεια κάπου στράβωσε...", έλεγε εκπρόσωπος των Big-4 που συμμετέχει στις συζητήσεις.

Θυμίζουμε πως η συνεργασία με το συνδρομητικό κανάλι είναι το θέμα που θα συζητηθεί στο Δ.Σ. της Λίγκας, ενώ η έκτακτη Γ.Σ. θα εγκρίνει την προκήρυξη του πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Εν αναμονή του κρίσιμου συμβουλίου, λοιπόν...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 03/08/2017 στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί  Διοικητικό Συμβούλιο και στις 15:30 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης του Δ.Σ. έχουν ως ακολούθως:

1. Θέματα συνεργασίας με τη FORTHNET.

2. Διάφορα.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης έχουν ως εξής:

1. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018.

2. Διάφορα".

Πηγή: sport24.gr