Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 19:14

Και με τη... βούλα παίκτης του Παμίσου ο Δαραμάρας

Γράφτηκε από τον

Και τυπικά παίκτης του Παμίσου είναι από σήμερα το πρωί ο Δήμος Δαραμάρας...

Ο 27χρονος επιθετικός (φώτο με τη φανέλα της Κυπαρισσίας το 2011 σε ματς με τον Τριταϊικό) υπέγραψε στην ομάδα της Μεσσήνης, η οποία στη συνέχεια τον ανακοίνωσε κι επίσημα:

“Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση που δίνει συνέχεια και στις προηγούμενες,που έχουν ήδη γίνει στην ομάδα του Παμίσου Μεσσήνης. Αποκτήθηκε ο Δήμος Δαραμάρας γνωστός από την περσινή θητεία του στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στην πρωταθλήτρια Α.Ε. Μηλοποτάμου (16 γκολ) από τον Ιανουάριο και μετά. Ο υψηλόσωμος, κεντρικός επιθετικός, έχει ύψος 1.96 και σε λίγους μήνες θα κλείσει τα 27 του χρόνια έχει αγωνιστεί παλαιότερα στον Α.Σ. Οπούντιο Μαρτίνου (Φθιώτιδας), ακολούθως έκανε μεταγραφή στον Εργοτέλη, που τον πήρε το Ιανουάριο του 2009 και τον έδωσε δανεικό για έξι μήνες στον Ολυμπιακό Χερσονήσου - Γ' Εθνική, κι έπειτα σε Αιγάλεω, ΑΟ Κυπαρισσίας, Κοζάνη, ΠΑΟ Ρουφ. Ένα ένα λοιπόν τα κομμάτια που θα συνθέσουν το φετινό αγωνιστικό παζλ της ομάδας συμπληρώνονται αφού απομένουν μια, δυο ακόμα προσθήκες για την οριστικοποίηση του φετινού ρόστερ. Οι προσπάθειες που γίνονται από το Δ.Σ. για την όσο το δυνατόν καλύτερη ενίσχυση της ομάδας του Παμίσου έχουν στόχο την διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται σύσσωμοι στην Μεσσήνη διοίκηση - ποδοσφαιριστές και το αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας, ο φίλαθλος κόσμος της”. 

Αυτή ήταν η έβδομη μεταγραφή των πρασίνων της Μεσσήνης αφού είχαν προηγηθεί οι Γιώργος Βέλλης, Φάνης Κάνιστρας, Θανάσης Γεωργαντάς, Δημήτρης Αλεξόπουλος, Κώστας Πανταζόπουλος και Ρομέο Μπογκντάνι. Πλέον απομένει η απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ένας μεσοεπιθετικού για να έχει όλο το ρόστερ στη διάθεση του ο προπονητής Αλέξης Μαντζούνης. Τέλος, να σημειώσουμε πως η “πρώτη” του Παμίσου έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 11 Αυγούστου.