Τετάρτη, 09 Αύγουστος 2017 12:57

Αρχίζει προετοιμασία ο Τσικλητήρας Πύλου

Γράφτηκε από τον
Αρχίζει προετοιμασία ο Τσικλητήρας Πύλου

Την πρώτη τους συνάντηση εν όψει της νέας χρονιάς είχαν χθες στον Τσικλητήρα.

Η πρώτη... ανεπίσημη της ομάδας έγινε στο γήπεδο και είχε περισσότερο χαρακτήρα γνωριμίας ενώ σήμερα στις 6 μ.μ. θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Τσικλητήρας θα παίξει φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Γ’ εθνική έχοντας και πάλι στην προεδρία τον Τάσο Καραλή και στον πάγκο τον Νίκο Κακαλέτρη.

Το ρόστερ βέβαια έχει πάρα πολλά κενά ακόμη για αυτό και το επόμενο διάστημα θα προστίθενται συνεχώς παίκτες ώστε να ετοιμαστεί η ομάδα για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ανανέωσε και ο Τσάτσος 

Το θετικό είναι ότι μετά το κύμα αποχωρήσεων που υπήρξε τον Ιούλιο, τις προηγούμενες μέρες ανανέωσαν την παραμονή τους κάποιοι σημαντικοί παίκτες όπως οι Αγγελος Γεωργιόπουλος, Χρήστος Παλιγγίνης και Κώστας Σβίγγος. Χθες μάλιστα συμφώνησε να ανανεώσει με τον Τσικλητήρα Πύλου και ο Σωτήρης Τσάτσος. Ο 38χρονος μέσος θα είναι... κάτοικος Πύλου για τρίτη διαδοχική σεζόν και αναμφίβολα η ανανέωση της συνεργασίας μαζί του αποτελεί επιτυχία για τη διοίκηση της Πυλιώτικης ομάδας. Πλέον γίνεται μεγάλη προσπάθεια να ανανεώσουν άλλοι δύο βασικοί παίκτες από την περσινή ομάδα και ο λόγος για τους Αγγελο Μπίζο και Μπάμπη Πύλιο.