Πέμπτη, 14 Νοέμβριος 2013 13:49

Η Σπερχογεία έχανε μέχρι το 88' αλλά νίκησε 2-1 τον Τσικλητήρα Πύλου

Γράφτηκε από τον

Με απίστευτη ανατροπή στο φινάλε του αγώνα η Σπερχογεία επικράτησε με 2-1 του Τσικλητήρα Πύλου και με τρεις σερί νίκες ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας! Ηταν ένα πραγματικά… απίστευτο παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να κρατούν μέχρι το 88' στα χέρια τους τη νίκη και τους "Ταύρους" με γκολ στο 89' και το 94' να φέρνουν τούμπα το παιχνίδι!


Η τύχη λοιπόν χαμογέλασε χθες στη Σπερχογεία μιας και σε προηγούμενα ματς της είχε… γυρίσει την πλάτη. Το λέμε αυτό διότι βάσει εμφάνισης οι γηπεδούχοι δεν άξιζαν τη νίκη, με την Πύλο να έχει την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.
Η ήττα αδικεί κατάφωρα την προσπάθεια των Πυλιωτών που προηγήθηκαν στις αρχές του β' μέρους με τον Κουλόπουλο και απειλήθηκαν μόνο στο τελευταίο 15λεπτο από στημένες φάσεις.
Ομως η ομάδα του Χατζηαγγελή έβγαλε πάθος και δύναμη στο παιχνίδι της και αφού ισοφάρισε στο 89' με πέναλτι του Δωδέκατου, πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 94' με κεφαλιά του Βασιλόπουλου που αγωνιζόταν δύο λεπτά με επίδεσμο στο κεφάλι αφού είχε χτυπήσει!
Ο αγώνας όπως ήταν λογικό πήγε στη δύναμη αφού το τερέν ήταν πολύ βαρύ λόγω της έντονης βροχόπτωσης και δεν ήταν δυνατό να παιχθεί ποδόσφαιρο αξιώσεων. Ο Τσικλητήρας πάντως είχε πλάνο στο παιχνίδι του και έλεγχε πλήρως τον αγώνα. Στο 5' το γυριστό σουτ του Διακουμή έφυγε άουτ, ενώ στο 10' ο Διακουμής εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Σωτηρόπουλος έπιασε το πλασέ στην κίνηση, όμως ο Καλλιντέρης απέκρουσε. Νέα ευκαιρία στο 15' για την ομάδα του Νίκου Γεωργακλή με την γυριστή κεφαλιά του Κουλόπουλου από φάουλ του Σωτηρόπουλου να διώχνει ο Καλλιντέρης.
Η Σπερχογεία δεν είχε ούτε μια καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο και συνέχισε να είναι ασύνδετη και νωθρή και στο δεύτερο μέρος με συνέπεια να το πληρώσει… Στο 51' ο Διακουμής έκανε τη σέντρα σουτ από δεξιά και ο Κουλόπουλος με προβολή έγραψε το 0-1.
Οι "Ταύροι" παραλίγο να απαντήσουν άμεσα όμως στο 53' το σουτ του Δωδέκατου από σέντρα του Παγώνη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Μίντζηρας. Στο 60' το διαγώνιο σουτ του Διακουμή έφυγε άουτ.
Στο 70' το σουτ του Βασιλόπουλου κόντραρε σωτήρια ο Βιδάκης.
Και φτάνουμε στο 88' όταν ο Δωδέκατος μπήκε από αριστερά και ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Δούνια με τον διαιτητή να δίνει σωστά το πέναλτι. Ο Δωδέκατος ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα ένα λεπτό αργότερα γράφοντας το 1-1.
Με την ψυχολογία υπέρ τους οι "Ταύροι" έψαξαν και για δεύτερο γκολ το οποίο πέτυχαν στο 94' με καρφωτή κεφαλιά του… ψυχωμένου Βασιλόπουλου μετά από σέντρα ακριβείας του Παπανικολόπουλου (2-1).
Καλή ήταν η διαιτησία του Καρβούνη, ενώ σωστές υποδείξεις είχαν
η Τσαούση και ο Ρέκκας.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης, Μπαλόπουλος, Πιχιγιόνι, Γ. Δωδέκατος, Βασιλόπουλος, Μπούνας (80' Κ. Παπανικολόπουλος), Δ. Γιακουμής (66' Βασιλογιαννακόπουλος), Μούστος, Παγώνης, Γ. Γιακουμής (33' Καράμπελας), Στέφανος.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Δούνιας, Πανταζόπουλος, Διακουμής, Παπαγεωργίου, Σωτηρόπουλος (91' Κατσιγιάννης), Βιδάκης, Κωστόπουλος, Πλατάκης, Κουλόπουλος (56' Π. Καλδής), Μπουντάς (80' Μάρης).