Δευτέρα, 14 Αύγουστος 2017 17:19

Τέταρτη μεταγραφή του Διαγόρα Κοπανακίου ο Απ. Παπαδόπουλος από Μεγαλόπολη

Γράφτηκε από τον
Τέταρτη μεταγραφή του Διαγόρα Κοπανακίου ο Απ. Παπαδόπουλος από Μεγαλόπολη

Την τέταρτη μεταγραφή του πραγματοποίησε ο Διαγόρας Κοπανακίου που ενισχύεται σημαντικά εν όψει του πρωταθλήματος της Β' τοπικής που ξεκινά σε ενάμιση μήνα.

Συγκεκριμένα ο φιλόδοξος σύλλογος απέκτησε τον Απόστολο Παπαδόπουλο από τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης. Πρόκειται για 26χρονο επιτελικό μέσο, ο οποίος έχει περάσει και από τη Δόξα Μεγαλόπολης και συνοδεύεται από καλές συστάσεις. Μάλιστα η διοίκηση του Διαγόρα ευχαριστεί την διοίκηση του Πανιωνίου Μεγαλόπολης για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές των Μοσχίδη, Σβερκούνου και Λιαλιατίτη. Η ομάδα του Κοπανακίου έχει θέσει ως στόχο να κάνει πρωταθλητισμό την προσεχή σεζόν, με απώτερο σκοπό την άνοδο στην Α1 τοπική. Γι' αυτό και θα αποκτήσει 2-3 παίκτες ακόμη, εκεί όπου υπάρχει ανάγκη. Στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει ως γνωστόν ο έμπειρος Γιάννης Αντωνόπουλος, ο οποίος σκοπεύει να αρχίσει προετοιμασία την

 

Δευτέρα 21 Αυγούστου.

 

Τέλος, ο Διαγόρας Κοπανακίου ήταν η μία από τις μόλις δύο ομάδες της Β' τοπικής που δήλωσαν συμμετοχή στο κύπελλο. Μάλιστα η κληρωτίδα του έφερε ως αντίπαλο μια από τις θεωρητικά πιο δυνατές ομάδες της Α' τοπικής, τον Τέλλο Αγρα. Το πρώτο ματς θα δοθεί στις 2 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Δωρίου και είναι μία ευκαιρία για την ομάδα του Κοπανακίου να δώσει δύο δυνατούς αγώνες, που θα την βοηθήσουν αργότερα στο... μαραθώνιο του πρωταθλήματος.