Παρασκευή, 18 Αύγουστος 2017 16:06

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό της Ομόνοιας, νέο τεστ την Κυριακή με Α.Ε. Μάνης

Γράφτηκε από τον
Νικηφόρο το πρώτο φιλικό της Ομόνοιας, νέο τεστ την Κυριακή με Α.Ε. Μάνης

Το πρώτο της φιλικό ματς έδωσε προχθές το απόγευμα η Ομόνοια, η οποία προετοιμάζεται για την επιστροφή της στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Η ομάδα της Καλαμάτας έπαιξε στο Δώριο με τον τοπικό Δωριέα και πήρε τη φιλική νίκη με 2-1. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, αρχικά ισοφάρισε με φάουλ του Πάντου Τζανετάκου και στην συνέχεια πέτυχε το 1-2 με γκολ του Πολυμενέα με γυριστό σουτ. Ο τεχνικός της Ομόνοιας Σωτήρης Δημάκης είδε θετικά στοιχεία, τονίζει ωστόσο πως χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη. “Δεν μας ενδιέφερε το αποτέλεσμα στο φιλικό στο Δώριο, όσο το να έρθει μέσα από τα φιλικά ματς η απαιτούμενη χημεία που χρειάζεται μια ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα όπως η Ομόνοια. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα αλλά χρειάζεται δουλειά ακόμη. Ο στόχος μας είναι η ομάδα να είναι έτοιμη στις 30 Σεπτεμβρίου που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα”.

 

 

Τα επόμενα φιλικά

 

 

Την Κυριακή στις 6.30 μ.μ. η Ομόνοια θα δώσει το δεύτερο φιλικό της ματς, με αντίπαλο την ΑΕ Μάνης στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. Στις 24 Σεπτεμβρίου θα παίξει με τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης ενώ στις 26/9 έχει προγραμματιστεί φιλικό ματς με την Δόξα Καλαμάτας. Μεταγραφικά, το τελευταίο χρονικά απόκτημα της Ομόνοιας είναι ο Γιώργος Κάγιας. Αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και αποκτήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο από τον Πανθουριακό. Η Ομόνοια έχει αποκτήσει ακόμη τους Σταύρο Αγγελή, Περικλή Χαρμπίλα, Σταμάτη Φέστα, Γιάννη Καρύδη, Αρτέμη Πάλια, Βασίλη Τζίφα, Γιώργο Μπάλλα, Δημήτρη Πολυμενέα, Τζανέτο Κατσαρέα, Πάντο Τζανετάκο και Παναγιώτη Γιαννούλη.