Κυριακή, 20 Αύγουστος 2017 21:30

Λίγη επιθετικά η “Μαύρη Θύελλα” στη φιλική ήττα (0-1) με Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον
Λίγη επιθετικά η “Μαύρη Θύελλα” στη φιλική ήττα (0-1) με Παναρκαδικό

 

Στο πρώτο της φιλικό ματς απέναντι σε μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας η Καλαμάτα γνώρισε σήμερα το απόγευμα την ήττα με 1-0 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού από τον Παναρκαδικό.

 

Το παιχνίδι ήταν φτωχό σε θέαμα με την ομάδα της Αρκαδίας να παίρνει την φιλική νίκη χάρη στο γκολ του Τζόρτζ στο 45’. Η Καλαμάτα είχε σχετικά καλή αμυντική λειτουργία, ανά διαστήματα κυκλοφόρησε τη μπάλα και προσπάθησε να επιτεθεί κυρίως από τα άκρα, ωστόσο απείλησε ελάχιστες φορές και συνολικά έδειξε λίγα πράγματα στο επιθετικό κομμάτι. Φάνηκε έτσι αφενός πως θέλει δουλειά ακόμη και αφετέρου πως χρειάζεται ενίσχυση, ειδικά στη μεσαία και επιθετική γραμμή. Το ματς είχε σχετικά καλό για την εποχή ρυθμό και κάποιες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες και δεν έγιναν πολλά πράγματα μπροστά στις δύο εστίες. Στο 10’ ο Μπινιώρης έκανε τη σέντρα και ο Τζορτζ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ στην πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τον Παναρκαδικό. Την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Τσουλάκου στο 33’, μετά από σέντρα του Σαραντόπουλου για την Καλαμάτα. Δεύτερη καλή στιγμή για την Καλαμάτα στο 35’ όταν ο Τσουλάκος βρήκε με ωραία πάσα τον Βασιλόπουλο που μπήκε στην περιοχή από αριστερά αλλά πλάσαρε άουτ. Στο 45’ ο Ασεν έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Λυμπερόπουλος με κεφαλιά – πάσα βρήκε τον Τζόρτζ στην περιοχή και αυτός με κοντινή προβολή πέτυχε το 0-1. Στο πολύ φτωχό δεύτερο ημίχρονο τα σχετικά επικίνδυνα σουτ του Νάνου για τον Παναρκαδικό στο 60’ και των Καλογερόπουλου (72’) και Δημητρίου (80’) για την Καλαμάτα εξουδετερώθηκαν εύκολα από τους γκολκίπερ των ομάδων. Καλές εντυπώσεις άφησε ο νεοαποκτηθέντας Πέτρος Καμινιώτης στα 60 λεπτά που αγωνίστηκε.

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης και βοηθοί οι Γεωργαντάς και Μπασιλάρης.

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Γκόμεζ (46’ Κυριακόπουλος), Λιόλιος, Ορ. Νικολόπουλος, Καντούτσης (46’ Χελάς), Ζαχαρόπουλος (57’ Μουστάκας), Καμινιώτης (60’ Νικολόπουλος), Σαραντόπουλος (75’ Δημητρίου), Τσουλάκος (65’ Κουντάνης), Βασιλόπουλος, Κυριαλάνης (46’ Μερκούρης), Καλογερόπουλος (80’ Γεωργιόπουλος).

 

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Χότσιτς, Ασεν (46’ Νάνος), Μπινιώρης (46’ Τσέκος), Νάτσης (46’ Αρδάμης), Προβάλτνι (46’ Απειρανθίτης), Κυριακόπουλος, Τζώρτζ (46’ Τσιώλης), Στρέμπας (75’ Μπουλούγαρης), Συρεγγελάς (46’ Ελντον), Καδάς, Λυμπερόπουλος (46’ Αλέμης).