Τετάρτη, 23 Αύγουστος 2017 14:02

Φιλικό τεστ με τον Εθνικό Μελιγαλά η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

Με τον νεοαποκτηθέντα Κενυάτη μέσο Πολ Γουερέ στην αποστολή, η Καλαμάτα θα μεταβεί σήμερα στο Μελιγαλά για τη φιλική αναμέτρηση με τον Εθνικό (6 μ.μ.), ο οποίος μαζί με τον Πανθουριακό, ήταν οι μόνες ομάδες που νίκησαν πέρυσι τη “Μαύρη Θύελλα” στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.


Οι  εν λόγω ήττες όμως δεν στοίχησαν στη Μεσσηνιακή ομάδα, που πήρε τον τίτλο και επιστρέφει στη Γ’ εθνική.  Για να αντεπεξέλθει όμως στις σαφώς υψηλότερες απαιτήσεις χρειάζεται δουλειά και ενίσχυση.
Γι’ αυτό και ο Νίκος Ζαλίκας έχει προγραμματίσει αρκετά φιλικά, ενώ η διοίκηση προσπαθεί να καλύψει τα κενά στο ρόστερ.
Το βάρος πέφτει στην ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής και όπως γράψαμε και χθες, έχει βρεθεί ο επιθετικός που θα κάνει τη διαφορά. Πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί η μεταγραφή και οι άνθρωποι της Καλαμάτας εκτιμούν ότι αυτό θα συμβεί εντός της εβδομάδας, ενώ στα “σκαριά” βρίσκεται και η απόκτηση μεσοεπιθετικου. Πρόκειται για παίκτες με εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες. που θα έρθουν για να πάρουν φανέλα βασικού. Οπως δηλαδή και το τελευταίο χρονικά απόκτημα, ο Πολ Γουερέ, που θα χρησιμοποιηθεί στο σημερινό φιλικό με τον Εθνικό.
Ο Νίκος Ζαλίκας προσμένει να δει καλύτερη εικόνα σε σχέση με το προηγούμενο τεστ απέναντι στον Παναρκαδικό. Οι δοκιμές θα συνεχιστούν και το Σάββατο, όπου έχει προγραμματιστεί ένα ακόμα φιλικό, σαφώς πιο δύσκολο, με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.