Τετάρτη, 23 Αύγουστος 2017 17:29

Ανοδο στην Α' τοπική θέλει η Α.Ε. Αβίας

Γράφτηκε από τον

Με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής και να διεκδικήσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία της Μεσσηνίας,  ξεκίνησε η Α.Ε. Αβίας προχθές την προετοιμασία της για τη φετινή σεζόν στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.


Ο προπονητής της ομάδας Διονύσης Πουλής (φωτό), θα έχει στη διάθεση του κατά τη διάρκεια της χρονιάς, όλους τους παίκτες που ανανέωσαν τη συνεργασία τους, αλλά και τους παίκτες που ήρθαν φέτος στην ομάδα. Ο λόγος για τους Κώστα Κορμπή (επιθετικός), Γιώργο Καρδάση (αμυντικός μέσος), που έπαιζαν στον Απόλλων Πεταλιδίου, Βαγγέλη Βαβαρούτσο, που ήταν φοιτητής στο Μεσολόγγι και πριν αγωνιζόταν στην Ομόνοια, οι οποίοι αποτελούν τα πιο πρόσφατα αποκτήματα της ομάδας και τους Τάσο Βαβαρούτσο και Θανάση Ψαρρέα, οι οποίοι επέστρεψαν στην ενεργό δράση.
Το πρόγραμμα της προετοιμασίας για τις πρώτες 15 ημέρες περιλαμβάνει φυσική κατάσταση και οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη στο γήπεδο της ΕΠΣΜ,  ενώ κάθε Τρίτη και Παρασκευή οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Το μοντάρισμα της ομάδας θα ξεκινήσει από τους αγώνες του κυπέλλου και στη συνέχεια με κάποια φιλικά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.
Να σημειωθεί ότι και φέτος η Α.Ε. Αβίας θα χρησιμοποιήσει ως έδρα της για τα επίσημα παιχνίδια το γήπεδο της ΕΠΣΜ.