Παρασκευή, 01 Σεπτέμβριος 2017 13:09

Φιλικό με άρωμα Γ’ εθνικής σήμερα στην Πύλο

Γράφτηκε από τον

Οι δύο εκπρόσωποι της Μεσσηνίας στη νέα Γ’ εθνική, ο Τσικλητήρας και η Καλαμάτα θα ανταμώσουν σήμερα στην Πύλο σ’ ένα φιλικό ματς που θα δώσει την ευκαιρία στους Νίκο Κακαλέτρη και Νίκο Ζαλίκα, αντίστοιχα να δοκιμάσουν σχήματα και πρόσωπα.

Το εν λόγω τεστ θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα, με το αποτέλεσμα να είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει τους δύο προπονητές. Αμφότερες άλλωστε οι ομάδες έχουν κενά στο ρόστερ και η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μία εβδομάδα αργότερα (24 αντί 17 Σεπτεμβρίου) και τούτο βοηθά στη προσαρμογή των νέων παικτών, αλλά και να βρουν αγωνιστική ταυτότητα Καλαμάτα και Τσικλητήρας.

Συμφώνησε και υπογράφει ο Κουρέλλας

Αργά χθες το βράδυ η Καλαμάτα συμφώνησε με τον 24χρονο Νίκο Κουρέλλα, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Κισσαμικό. Πρόκειται για μεσοαμυντικό, που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ τη σεζόν 2012-13, που η Ένωση υποβιβάστηκε.

Έχει επίσης αγωνιστεί σε Καβάλα, Ζάκυνθο και Αγροτικό Αστέρα.

Ο 24χρονος αναμένεται σήμερα να υπογράψει και να αποτελέσει το 8ο θερινό απόκτημα της “Μαύρης Θύελλας”.

Δέκατη μεταγραφή ο Νιφαδόπουλος

Κάθε μέρα και... μεταγραφή στον Τσικλητήρα, που απέκτησε και τον Αντώνη Νιφαδόπουλο. Πρόκειται για 23χρονο αριστερό μπακ που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ιάλυσο, ενώ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είχε συμφωνήσει με τον Πανθηραϊκό, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Ο Νιφαδόπουλος έχει περάσει από αρκετές ομάδες, όπως Ολυμπιακό Κ 20, Ατρόμητο Πειραιά, Μανδραϊκό, Προοδευτική, Αχαρναϊκό, Θρασύβουλο, Πανιώνιο, Ιάλυσο και είναι το 10ο θερινό απόκτημα για τη Μεσσηνιακή ομάδα. Εντός των ημερών θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές.

Σε απολογία ο Κυριακόπουλος

Η άρνηση του Γιώργου Κυριακόπουλου να συμμετέχει σε μια άσκηση είχε ως συνέπεια ο Νίκος Ζαλίκας να διώξει τον έμπειρο γκολκίπερ από την προπόνηση της Τρίτης και να τον παραπέμψει στη διοίκηση, η οποία και θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον Κυριακόπουλο. Από εκεί και πέρα, ο Τσουλάκος ακολουθεί ατομικό πρόβλημα, ενώ ο νεοαποκτηθείς Ρονκάτο θα υποβληθεί σε εργομετρικά τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται.