Δευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2017 19:58

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1-0: Mε σκόρερ τον Καρδάση

Γράφτηκε από τον

Ο Μιλτιάδης είχε τα δοκάρια, αλλά ο Αστέρας την ουσία χθες στη Μικρομάνη και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού στον Πύργο Τριφυλίας.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0 χάρη σε γκολ του Α. Καρδάση στο 60’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από πολύ μακρινή απόσταση. Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν δύο δοκάρια με Ταγκαλάκη και Διαμαντόπουλο, ενώ στο 70’ έμειναν με 10 παίκτες. Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Δημόπουλος.

Οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 83’ , καθώς ο σκόρερ είδε και αυτός τη 2η κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι Νίκα.

Το 1-0 παρέμεινε πάντως μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται φυσιολογικά ανέτοιμες στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν.

Το ματς διαιτήτευσε ο Νίκας με βοηθούς την Τσαούση και τον Βοσνάκη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Μπρέγκου, Μ. Σκαρπαλέζος (57’ Ι.Χ. Κοτσιλιέρης), Αθανασόπουλος, Μαυροειδής, Μπούρας – Σουλιμάς, Α. Καρδάσης, Μπαράι, Ι.Π. Κοτσιλιέρης, Σταθόπουλος, Γ. Σκαρπαλέζος, Παυλόπουλος (82’ Μητσέας).

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Δημητρακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κοτσίρης, Λακριντής, Τσέρτος, Παυλόγιαννης, Δημόπουλος, Ταγκαλάκης, Κάππος, Αλεξόπουλος (80’ Κανελλόπουλος), Διαμαντόπουλος.