Τρίτη, 05 Σεπτέμβριος 2017 12:41

Πήρε Μάραντο ο Τσικλητήρας

Γράφτηκε από τον
Πήρε Μάραντο ο Τσικλητήρας

Μετά τον Μούσα, ένας ακόμα παίκτης του Α.Ο. Φαραί, θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στον Τσικλητήρα Πύλου.

Ο λόγος για τον 18χρονο μεσοαμυντικό Παναγιώτη Μάραντο, ο οποίος συμμετέχει εδώ και καιρό στην προετοιμασία, ενώ έπαιξε βασικός στο πρόσφατο φιλικό με τη “Μαύρη Θύελλα (1-1). Ο Μάραντος έπεισε το Νίκο Κακαλέτρη ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ και θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Η ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ, αφού το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν δύο ακόμα μεταγραφές.

Στο αγωνιστικό σκέλος, μετά το ρεπό της Κυριακής το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση.

Ο Οντσβονγκ έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα ο Σβίγγος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ επέστρεψε και ο Μπίζος που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Ενόπλων.

Φιλικό το Σάββατο στη Βάρδα

Επόμενο φιλικό για τον Τσικλητήρα είναι το Σάββατο εκτός έδρας με τη Βάρδα, η οποία θα είναι και φέτος αντίπαλος της Μεσσηνιακής ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Αυτό θα είναι το τέταρτο κατά σειρά τεστ της προετοιμασίας. Είχαν προηγηθεί τα ματς με Τέλλο Αγρα και Διαβολίτσι σε τουρνουά στους Γαργαλιάνους και την περασμένη Παρασκευή αυτό με την Καλαμάτα στην Πύλο.

Μετά τη Βάρδα, ξεκινούν και τα επίσημα ματς, στο θεσμό του κυπέλλου Μεσσηνίας με το νικητή του ζευγαριού Χώρα – Κυπαρισσία.