Τετάρτη, 06 Σεπτέμβριος 2017 10:54

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Νέο δυνατό τεστ στη Λακωνία με Αστέρα Βλαχιώτη

Γράφτηκε από τον

Ενα ακόμη φιλικό ματς με ομάδα Γ’ εθνικής θα δώσει σήμερα η Καλαμάτα, η οποία θα ταξιδέψει στην Λακωνία για να παίξει με τον Αστέρα Βλαχιώτη (6 μ.μ.).

Πρόκειται για την φιλική ρεβάνς του αγώνα που έγινε πριν δύο εβδομάδες στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, όταν η Καλαμάτα είχε επικρατήσει με 3-0 πραγματοποιώντας την καλύτερη φιλική εμφάνιση της.

Στο σημερινό ματς ο τεχνικός των “μελανόλευκων” Νίκος Ζαλίκας θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του καθώς έχουν συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις όλοι οι νεοαποκτηθέντες, μεταξύ των οποίων και το τελευταίο απόκτημα ο Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος.

Ο Αστέρας είναι μια από τις ομάδες που φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν στην Γ’ εθνική, ενισχύθηκε με κάποιους παίκτες τις τελευταίες ημέρες και σίγουρα το σημερινό φιλικό μαζί του θα αποτελέσει ένα καλό τεστ για την Καλαμάτα. Μια Καλαμάτα που θυμίζουμε έχει εντάξει στο ρόστερ της αρκετούς παίκτες τις τελευταίες 10 ημέρες και θέλει χρόνο και δυνατά φιλικά για να μονταριστεί.

Οσον αφορά το προγραμματισμένο φιλικό της επόμενης Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου με τον Αστέρα Αμαλιάδας στην Ηλεία, ενδέχεται να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής του, καθώς την ίδια μέρα η Καλαμάτα θα παίξει εκτός με τον νικητή του ζευγαριού Πεταλίδι – ΑΕ Γαργαλιάνων (το Πεταλίδι νίκησε 3-0 στο πρώτο ματς εντός) σε νοκ άουτ αγώνα για το Κύπελλο Μεσσηνίας.

Οι “μελανόλευκοι” λοιπόν – που δεν θέλουν να αναβάλλουν το δυνατό τεστ με τον Αστέρα Αμαλιάδας - βρίσκονται σε επαφή με την ΕΠΣΜ αλλά και τον Αστέρα ώστε να αλλάξει το ένα από δύο παιχνίδια και να γίνει είτε την προηγούμενη (Τρίτη) είτε την επόμενη ημέρα (Πέμπτη).

Πάει για επιθετικό και τερματοφύλακα

Μεταγραφικά, η Καλαμάτα πλέον ρίχνει το βάρος στην ανεύρεση ενός επιθετικού. Εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις και υπάρχει η αισιοδοξία ότι τις προσεχείς μέρες θα προστεθεί στην ομάδα ένας έμπειρος φορ με παρουσίες σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Παράλληλα, η Καλαμάτα θα ψάχνει και για τερματοφύλακα ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Κυριακόπουλο που αποχώρησε.

Αποχωρούν Μουστάκας και Σταματελόπουλος

Από την άλλη πλευρά, μετά τους Κουντάνη, Κυριακόπουλο, Γεωργιόπουλο και Δημητρίου, δύο ακόμη παίκτες αποχαιρετούν την Καλαμάτα. Ο λόγος για τον Σταματελόπουλο και τον Μουστάκα. Ο πρώτος επιστρέφει στον Μεσσηνιακό από όπου ενδεχομένως θα παραχωρηθεί σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και ο Μουστάκας ζήτησε να φύγει και παρά την προσπάθεια των “μελανόλευκων” να τον μεταπείσουν, δεν πρόκειται να παραμείνει στην “Μαύρη Θύελλα”.

Τσάκωνας: “Θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γ’ εθνική”

Η Καλαμάτα πλέον μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα της Γ’ εθνικής που έχει προγραμματιστεί για τις 24 Σεπτεμβρίου. Το ρόστερ έχει συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό και απομένουν λίγες κινήσεις για να δούμε την τελική του μορφή. Εχοντας λοιπόν μια σχετικά καλή πρώτη εικόνα, ο αντιπρόεδρος της Καλαμάτας Δημήτρης Τσάκωνας εκφράζει την βεβαιότητα ότι η ομάδα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα: “Ο Σταύρος Παπαδόπουλος και η διοίκηση έχουν πραγματοποιήσει αυτό που υποσχέθηκαν εξ’ αρχής στον κόσμο, δηλαδή να στελεχώσουν με καλούς παίκτες την ομάδα. Εχουν έρθει καταξιωμένοι παίκτες από μεγαλύτερες κατηγορίες και θα έρθει και ένας καλός επιθετικός ακόμη. Θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία. Να μην ανησυχεί ο κόσμος αλλά να στηρίξει την ομάδα”, τόνισε ο αντιπρόεδρος της Καλαμάτας.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας της Καλαμάτας για τη νέα χρονιά κοστίζουν 90,120 και 150 ευρώ και πωλούνται καθημερινά 11 π.μ. - 3 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού αλλά και στο περίπτερο της Καλαμάτας στην Παραλία.