Πέμπτη, 07 Σεπτέμβριος 2017 12:16

Ενισχύθηκε ο Νέος Αρις

Γράφτηκε από τον

Την περασμένη Πέμπτη ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά ο Νέος Αρις.

Μετά τον περσινό υποβιβασμό από την Α1 τοπική φέτος η ομάδα θα παίξει στην Β’ τοπική έχοντας στον πάγκο τον Παναγιώτη Μαρκόπουλο (φώτο). Ο Νέος Αρις έχει ήδη ενισχυθεί καθώς έχουν αποκτηθεί ο 25χρονος στόπερ Γιώργος Τάσσης από τη Λευκίμη Κέρκυρας (Γ εθνική), ο 21χρονος τερματοφύλακας Λευτέρης Ρακόπουλος από τον ΑΟ Φαραί και ο Μικελ Ντίνι( αριστερός χαφ από Α.Ε. Αιθαίας που επιστρέφει στην ομάδα μετά από 4 χρόνια) ο οποίος εκτίει την στρατιωτική του θητεία και θα ενσωματωθεί στην ομάδα στο τέλος Σεπτεμβρίου που θα απολυθεί.

Εσωτερική μεταγραφή είναι ο 32χρονος επιθετικός Γιάννης Γρίβας, ο οποίος εξαιτίας ενός τραυματισμού στο πόδι δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου την περσινή χρονιά.

Παράλληλα προωθήθηκαν από την παιδική ομάδα οι 14χρονοι Παναγιώτης Κυριακούλης, Παναγιώτης Μπρούμας, Λούης Μπαράζ και Πέτρος Κασάμι.

Βασικός στόχος θα είναι να πάρουν χρόνο συμμετοχής τα νέα παιδιά, οι δύο που παίζουν από την περσινή σεζόν Παναγιώτης και Δημήτρης Σκουράκης και οι 4 που προωθήθηκαν από την παιδική φέτος.

 

Μεταγραφικά στόχος είναι να γίνουν δύο ποιοτικές προσθήκες, ενός αμυντικού και ενός επιθετικού οι οποίες αναμένεται να γίνουν μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου.