Παρασκευή, 08 Σεπτέμβριος 2017 14:58

Λυμπερόπουλος και επίσημα στην ΑΕΚ

Γράφτηκε από τον
Λυμπερόπουλος και επίσημα στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Λυμπερόπουλου στην ομάδα και στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ενημερωμένος ήδη από τον απερχόμενο τεχνικό διευθυντή, πιάνει άμεσα δουλειά. Τι ανέφερε στην πρώτη του δήλωση.

Η επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου στην ΑΕΚ, είναι πλέον γεγονός. Και με την βούλα, καθώς προαναγγέλθηκε από τον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ στο Facebook.

Τρία χρόνια και περίπου τρεις μήνες μετά την αποχώρηση του από την θέση του τεχνικού διευθυντή, ο Μεσσήνιος πρώην διεθνής άσος αναλαμβάνει ξανά το πόστο στην Ένωση.

Από το πρωί σήμερα ο Λυμπερόπουλος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και διευθέτησε και τις τελευταίες λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Η ενημέρωση από τον Μαϊστόροβιτς

Ο Λυμπερόπουλος είναι πανέτοιμος να πιάσει αμέσως δουλειά. Μάλιστα το πιο πιθανό είναι πως το απόγευμα θα πάει στα Σπάτα για να έχει μια πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ενώ ήδη έχει συναντηθεί και με τον Ντάνιελ Μαϊστοροβιτς. Και έχει ενημερωθεί για τα πάντα από τον απερχόμενο τεχνικό διευθυντή.

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό ο Μαϊστόροβιτς επίσης να δώσει το παρών σήμερα στα Σπάτα, για να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που όλο αυτό το διάστημα, ο Σουηδός έμεινε στην Αθήνα.

Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Επέστρεψε και επισήμως, λοιπόν, ο Λυμπερόπουλος στη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ και όπως συνηθίζει, απέφυγε τα πολλά και μεγάλα λόγια. Είναι έτσι κι αλλιώς στον χαρακτήρα του να αποφεύγει τα πολλά και τα μεγάλα λόγια. Απολύτως λακωνική, ήταν και η πρώτη δήλωσή, που κυρίως έχει στο μυαλό του πλέον μόνο τη δουλειά που θα κάνει στην ΑΕΚ και τίποτε άλλο.

"Θέλω να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την εμπιστοσύνη που η διοίκηση της ΑΕΚ -για μία ακόμα φορά- δείχνει στο πρόσωπό μου. Αυτή τη στιγμή το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να αναλάβω τα καθήκοντά μου και να προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Αυτό που προέχει είναι οι άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις, τα όσα πρέπει να γίνουν για αυτήν και όχι τα πολλά λόγια. Εύχομαι να επιβεβαιώσω την εμπιστοσύνη με την οποία και πάλι με περιέβαλε η ΑΕΚ".

Πηγή: sport24.gr