Σάββατο, 09 Σεπτέμβριος 2017 11:01

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Την άλλη εβδομάδα ο ορισμός των ομίλων

Γράφτηκε από τον

Ούτε η χθεσινή συνεδρίαση της ΕΠΟ δεν έφερε τον αναμενόμενο ορισμό των ομίλων της Γ’ εθνικής.

Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν όσον αφορά τις θέσεις τόσο στην Football League όσο και τη Γ’ Εθνική απέτρεψαν την Ομοσπονδία να φτιάξει το πλάνο της Γ’ εθνικής. Κάτι που αναμένεται πλέον να γίνει στην επόμενη συνεδρίαση, την προσεχή Τετάρτη και αφού αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει πρώτα τόσο η κατάσταση τόσο με την αδυναμία του Ηρακλή να αγωνιστεί στην Β’ εθνική όσο και με την νομιμότητα συμμετοχής του ΝΠΣ Βόλος στη Γ’ Εθνική.

Αυτό που προέκυψε χθες είναι ότι η κλήρωση της Γ’ εθνικής πιθανότατα θα γίνει στις 18/9 ενώ όλα αυτά είναι πιθανό να οδηγήσουν σε νέα αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ότι αρχικά η έναρξη είχε οριστεί για τις 17 Σεπτεμβρίου, ακολούθησε η μετάθεση της για τις 24 του μήνα και πλέον φαίνεται πιθανό να μετατεθεί εκ νέου η πρεμιέρα, αυτή τη φορά για την 1η Οκτωβρίου.

Κύπελλο την Τετάρτη η “Μαύρη Θύελλα”

Το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει με προπονήσεις και χωρίς κάποιο φιλικό για την “Μαύρη Θύελλα”. Την προσεχή Τετάρτη η Καλαμάτα θα παίξει τελικά για το Κύπελλο Μεσσηνίας, εκτός έδρας σε νοκ άουτ αγώνα, με την ομάδα που θα προκριθεί αύριο από το ζευγάρι ΑΕ Γαργαλιάνων – Πεταλίδι (το Πεταλίδι έχει νικήσει με 3-0 στο πρώτο ματς).

Αναβλήθηκε το φιλικό με Αστέρα Αμαλιάδας

Την ίδια μέρα, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, η Καλαμάτα είχε προγραμματίσει φιλικό με τον Αστέρα Αμαλιάδας εκτός έδρας. Ωστόσο οι “μελανόλευκοι” δεν μπόρεσαν να μεταθέσουν το ματς Κυπέλλου και έτσι αναγκαστικά ανέβαλλαν το φιλικό με τον Αστέρα, το οποίο ίσως γίνει αργότερα αν υπάρξει διαθέσιμη ημερομηνία και από τις δύο ομάδες.

Ψάχνει για επιθετικό και τερματοφύλακα

Μεταγραφικά, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με την Καλαμάτα να ρίχνει πλέον το μεταγραφικό βάρος στην ανεύρεση σέντερ φορ και τερματοφύλακα.

Οσον αφορά το ενδεχόμενο να παραταθεί εκ νέου η πρεμιέρα της Γ’ εθνικής, στην “Μαύρη Θύελλα” βλέπουν θετικά μια τέτοια εξέλιξη μιας και θα υπάρξει επιπλέον χρόνος για να δέσει η ομάδα στο ρόστερ της οποίας προστέθηκαν αρκετά νέα πρόσωπα το τελευταίο διάστημα.