Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 15:55

Δυσαρέσκεια στο Διαβολίτσι για την διαιτησία με Εθνικό

Γράφτηκε από τον
Δυσαρέσκεια στο Διαβολίτσι για την διαιτησία με Εθνικό

Ο πιο συναρπαστικός επαναληπτικός αγώνας της α’ φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας έγινε την Κυριακή στο Διαβολίτσι.

Στο μοναδικό ματς που κρίθηκε στην παράταση, ο Εθνικός με γκολ του Θανόπουλου στο 118’ πήρε το 2-2 που του έδωσε την πρόκριση για την επόμενη φάση (1-1 το πρώτο ματς και τα 90 λεπτά την Κυριακή).

Θυμίζουμε πως το Διαβολίτσι είχε προηγηθεί με 1-0, στην συνέχεια έμεινε με 10 και μετά με 9 παίκτες λόγω αποβολών για να γίνει έπειτα το 1-1 και να οδηγηθεί το ματς στην παράταση. Εκεί το Διαβολίτσι προηγήθηκε με πέναλτι 2-1 για να έρθει στο φινάλε το 2-2 από τον Εθνικό.

Στο Διαβολίτσι υπάρχει ικανοποίηση για την προσπάθεια των παικτών που έπαιξαν για αρκετή ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα και παράλληλα δυσαρέσκεια για κάποια σφυρίγματα του Αλεξέα.

“Δεν θέλουμε να μιλάμε για την διαιτησία αλλά όταν υπάρχουν κάποιες αποφάσεις που επηρεάζουν το αποτέλεσμα πρέπει να λέγονται”, τονίζει ο Κώστας Παλαμάρας (φώτο) που θεωρεί πως η πρώτη αποβολή του Μπαλόπουλου ήταν πολύ αυστηρή καθώς και ότι στη φάση του 2-2 ήταν οφσάιντ παίκτης του Εθνικού που επηρέαζε την φάση. “Εχουμε πει ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με την διαιτησία αλλά δυστυχώς η αποβολή του Μπαλόπουλου έφερε εκνευρισμό στην ομάδα μας, η οποία μέχρι εκείνη την ώρα έλεγχε το παιχνίδι. Υπάρχει πάντως ικανοποίηση για την προσπάθεια των παιδιών και το ότι καταφέραμε να προηγηθούμε παίζοντας με 9 παίκτες. Από την άλλη πλευρά, μετρήσαμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια καλή ομάδα, θα δούμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος” κατέληξε ο προπονητής του Διαβολιτσίου.

Συμφωνία με Βορίλα

Μεταγραφικά, το Διαβολίτσι έχει συμφωνήσει με τον μεσοεπιθετικό Γιάννη Βορίλα και θα κάνει άλλη μεταγραφή μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση.