Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017 10:28

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Εντός έδρας ξεκινούν οι Μεσσηνιακές ομάδες

Γράφτηκε από τον
Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Εντός έδρας ξεκινούν οι Μεσσηνιακές ομάδες

Εντός έδρας θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στην Γ’ εθνική η Καλαμάτα και ο Τσικλητήρας Πύλου, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ.

Οι δύο Μεσσηνιακές ομάδες είναι στον 5ο όμιλο με την Καλαμάτα να παίζει στην πρεμιέρα εντός με την Αχαϊκή και ο Τσικλητήρας Πύλου επίσης εντός έδρας με τη Βάρδα.

Η Καλαμάτα θα δώσει το ντέρμπι με τον Πανηλειακό στον Πύργο μόλις την 2η αγωνιστική ενώ στον πρώτο γύρο Τσικλητήρας και Καλαμάτα θα παίξουν μεταξύ τους την 5η αγωνιστική στην Πύλο!

Στα αξιοσημείωτα του προγράμματος ότι η Καλαμάτα κλείνει τον α’ γύρο με δύο εντός έδρας παιχνίδια, δηλαδή στο τέλος του πρωταθλήματος θα παίξει εκτός έδρας τα δύο τελευταία ματς, με Αμαλιάδα και Λεωνίδιο.

Ο Τσικλητήρας αντίθετα θα παίξει εκτός έδρας τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του α’ γύρου, δηλαδή στο φινάλε του πρωταθλήματος θα δώσει στην Πύλο τα δύο τελευταία ματς με Πανηλειακό και Παναρκαδικό.

Θυμίζουμε ότι τον 5ο όμιλο των 12 ομάδων απαρτίζουν οι Καλαμάτα, Τσικλητήρας Πύλου (Μεσσηνία), Ζάκυνθος (Ζακύνθο), Παλληξουριακός (Κεφαλλονιά), Λεωνίδιο, Παναρκαδικός (Αρκαδία), Πανηλειακός, Αστέρας Αμαλιάδας, ΠΑΟ Βάρδας (Ηλεία), Αστέρας Βλαχιώτη (Λακωνία), Αχαϊκή, Διαγόρας Βραχνέικων (Αχαία).

Το πρωτάθλημα έχει οριστεί να ξεκινήσει την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

Από κάθε όμιλο ο πρωταθλητής θα πάει σε μπαράζ ανόδου (από τους 8 πρωταθλητές των ομίλων θα ανέβουν τελικά 4 ομάδες) ενώ όσον αφορά τον υποβιβασμό από τον 5ο όμιλο θα πέσουν οι 5 τελευταίες ομάδες.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του 5ου ομίλου