Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 17:01

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Ανοιξε η... όρεξη για τα ημιτελικά

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Ανοιξε η... όρεξη για τα ημιτελικά

Με σκόρερ τους Γιάννη Γιακουμή και Αντώνη Χριστόπουλο η Σπερχογεία λύγισε με 2-0 την αντίσταση του Μιλτιάδη και ετοιμάζεται για τον νοκ -άουτ προημιτελικό με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, που απέκλεισε τον Εθνικό Μελιγαλά και μάλιστα εκτός έδρας.

Οι “ταύροι” θα αγωνιστούν και πάλι στο γήπεδό τους, με στόχο φυσικά τη νίκη που θα τους φέρει στα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας.

“Σε κάθε αγώνα στόχος είναι η νίκη και σίγουρα θέλουμε να προχωρήσουμε και στο κύπελλο. Βασικό μέλημα βέβαια είναι να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα και γι’ αυτό δουλεύουμε πάρα πολύ στην προετοιμασία”, το σχόλιο του Γιώργου Καλόμαλου για την προσεχή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

Ο προπονητής της Σπερχογείας αναφέρθηκε και στο προηγούμενο ματς με το Μιλτιάδη. “Δείξαμε καλό πρόσωπο και δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν καθόλου. Ελέγξαμε το ρυθμό και δημιουργήσαμε πολλές φάσεις απέναντι σε μια επικίνδυνη και συμπαγής ομάδα. Βάλαμε 2 ωραία γκολ και πήραμε το ματς. Στα νοκ – άουτ παιχνίδια παίζει μεγάλο ρόλο η έδρα, αν και δεν φάνηκε πολύ στα ματς του Σαββατοκύριακου”.

Το μόνο αρνητικό από το ματς με το Μιλτιάδη είναι ο τραυματισμός του Ηλία Μποντιώτη, ο οποίος αποχώρησε με διάστρεμμα στο 23ο λεπτό και η συμμετοχή του με τον Απόλλωνα κρίνεται αμφίβολη.