Σάββατο, 30 Σεπτέμβριος 2017 12:43

Νικηφόρο ξεκίνημα θέλει η “Μαύρη Θύελλα” με Αχαϊκή

Γράφτηκε από τον

Μετά το σύντομο πέρασμα από την Α’ τοπική της Μεσσηνίας η “Μαύρη Θύελλα” επιστρέφει αύριο Κυριακή στις εθνικές κατηγορίες και την Γ’ εθνική.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχθεί στις 4 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού την Αχαϊκή στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 5ου ομίλου με μοναδικό στόχο να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα. Μια καλή αρχή θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Καλαμάτα που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και θέλει να δείξει από νωρίς τις διαθέσεις της. Επιπλέον, το σύνολο του Νίκου Ζαλίκα έχει πάρα πολλά νέα πρόσωπα και μερικές νίκες στην αρχή θα της δώσουν ψυχολογία αλλά και πολύτιμο χρόνο για να δουλέψει και να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στη συνέχεια.

Το παιχνίδι με την Αχαϊκή ασφαλώς δεν αναμένεται εύκολο. Οι Μεσσήνιοι θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που μπορεί να μην συμπεριλαμβάνεται στο θεωρητικό γκρουπ των ισχυρών του ομίλου, ωστόσο πρόκειται για μια ομάδα που ξέρει την κατηγορία και, όπως έδειξε και στα φιλικά, διαθέτει καλό σύνολο.

Για την Καλαμάτα θα είναι σημαντικό να βρει ένα γρήγορο γκολ που θα της επιτρέψει να διαχειριστεί καλύτερα το ματς και να φτάσει στην νίκη.

Οι “μελανόλευκοι” ποντάρουν και στην στήριξη του κόσμου στο νέο ξεκίνημα και περιμένουν ότι η παρουσία των φιλάθλων θα είναι μεγάλη στο αυριανό ματς.

Θυμίζουμε ότι από τον 5ο όμιλο ο πρωταθλητής θα πάει στα μπαράζ ανόδου (θα συμμετέχουν οι 8 πρωταθλητές των ομίλων και θα ανέβουν οι 4) ενώ θα υποβιβαστούν οι πέντε τελευταίες ομάδες.

Χωρίς τέσσερις παίκτες

Αγωνιστικά, ο Νίκος Ζαλίκας δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Σταύρο Τσουλάκο, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς κυπέλλου με τον Τσικλητήρα Πύλου ενώ εκτός μάχης είναι τελικά οι Παπουτσογιαννόπουλος και Ρονκάτο καθώς δεν εκδόθηκαν ακόμη τα δελτία τους. Παράλληλα, τραυματίας είναι ο Χελάς και λογικά δεν προλαβαίνει. Αντίθετα, ο Γουερέ ξεπέρασε ένα μικροτραυματισμό που αντιμετώπισε και θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Τα εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του γηπέδου του Μεσσηνιακού. Για την δυτική εξέδρα (πίσω από το τέρμα) θα κοστίζουν 5 ευρώ, ενώ για την νότια εξέδρα θα κοστίζουν 10 ευρώ για την θύρα των επισήμων και 7 ευρώ για τις υπόλοιπες θέσεις.