Δευτέρα, 02 Οκτώβριος 2017 16:04

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 0-0: Τους έλειψε μόνο το γκολ

Γράφτηκε από τον

Ενα παιχνίδι “γεμάτο” σε φάσεις που έληξε χωρίς σκορ (0-0) διεξήχθη χθες στο γήπεδο της Κυπαρισσίας ανάμεσα στον ΑΟΚ και τον Εθνικό Μελιγαλά.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει, τόσο οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος (είχαν δύο δοκάρια) όσο και οι φιλοξενούμενοι που υπερείχαν στο δεύτερο.

Ο Εθνικός είχε δύο καλές στιγμές με τον Καραγιάννη στο πρώτο 10λεπτο, με την ομάδα

του Τ. Παναγόπουλου να φτάνει κοντά στο γκολ στο 25’ όταν η λόμπα του Χατζηαράπη σταμάτησε στο δοκάρι.

Η Κυπαρισσία ήταν άτυχη και στο 32’ όταν μετά από ατομική προσπάθεια του Κωνσταντόπουλου και σουτ είδε την μπάλα να σταματά και πάλι στο δοκάρι.

Ο ΑΟΚ απείλησε και στο 63’ όταν μετά από λάθος γύρισμα στην άμυνα, ο Βατσής έκανε το πλασέ με τον Λίβα να διώχνει σε κόρνερ.

Η ομάδα του Φ. Κεράνη πήρα τα ηνία ύστερα και στο 65’ το σουτ του Σπανού δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 70’ η εξ’ επαφής κεφαλιά Μακρή έφυγε λίγο άουτ.

Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για ακυρωθέν γκολ του Βατσή στο 74’ όταν ύστερα από πάσα του Χατζηαράπη, ο πρώτος έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι Κυπαρισσιώτες υποστήριξαν πως ο Βατσής δεν ήταν σε θέση οφσάιντ, αλλά ο Κωνσταντόπουλος και πως το γκολ έπρεπε να μετρήσει.

Στο τελευταίο 5λεπτο οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλά σουτ με Καραγιάννη και Χότζα που έφυγαν λίγο άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Γαλακούτη.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ανδρουτσής, Μιτρόφ, Ζαφείρης, Μπακόπουλος, Ντιόπ, Ντέντα (60’ Αθανασόπουλος), Βατσής, Χατζηαράπης, Κωνσταντόπουλος, Θεοχαρόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Αλεβίζος, Χαραλαμπόπουλος, Μακρής, Καπογλης, Σπανός (80’ Μουρούσιας), Καρατζούλιας, Σαραντόπουλος (90’ Σεμούρης), Χότζα, Καραγιάννης, Διακουμάκος (46’ Π. Κανελλόπουλος).