Δευτέρα, 02 Οκτώβριος 2017 17:36

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0: Νικηφόρο ξεκίνημα με Μπούνα

Γράφτηκε από τον

 

Το γκολ του Μπούνα στο 40’ έκρινε το ντέρμπι των νεοφώτιστων στην Α’ τοπική, που έγινε χθες στο “Π. Γεωργανάς”.

Η Σπερχογεία πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Ομόνοια με τον Μπούνα να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα στο 40’ μετά από ωραία κάθετη πάσα του Χριστόπουλου.

Νωρίτερα, οι δύο ομάδες είχαν αναζητήσει το γκολ δημιουργώντας κάποιες καλές φάσεις. Η Σπερχογεία με το δοκάρι του Χριστόπουλου στο 27’ (μετά από πάσα του Γιακουμή) και η Ομόνοια με τον Καρύδη στο 25’ (από πάσα του Πάλια) και τον Κάϊα στο 30’, ο οποίος με κεφαλιά από πάσα του Πάλια έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς δεν είχε τόσο καλό ρυθμό με την Σπερχογεία να έχει την κατοχή και κάποιες ευκαιρίες και την Ομόνοια να απειλεί σε δύο περιπτώσεις, με τον Αγγελή στο 64’ (από πάσα Τζανετάκου πλάσαρε άουτ) και το Σπυρόπουλο στο 75’ (από πάσα Τζανετάκου έκανε πλασέ άουτ).

Μετά το ματς οι άνθρωποι της Ομόνοιας δεν ήταν στεναχωρημένοι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως για τον τραυματισμό του Λεωνίδα Δεδούση ο οποίος χτύπησε στο γόνατο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό.

Διαιτητής ήταν ο Νίκας, με βοηθούς τους Αδαμόπουλο, Τζιαμουράνη.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Παπανικολόπουλος, Μπαλαούρας, Γ. Δωδεκάτος, Βεργόπουλος, Κορομηλάς, Ηρ. Καραχάλιος (90’ Παπαδημητρίου), Μπάλλας, Γιακουμής (68’ Ι. Καραχάλιος), Μπούνας (46’ λ.τ. Θ. Δημητρίου) Χριστόπουλος (85’ Μποντιώτης).

OMONOIA: Κατσαρέας, Κοστρίβας, Πολυμενέας, Δεδούσης (75’λ.τρ. Τάφα), Δημητρίου (60’ Μπάλλας), Φέστας, Αγγελής (67’ Σπυρόπουλος), Τζίφας, Καρύδης, Κάϊας (46’ Τζανετάκος), Παλιάς.