Τετάρτη, 04 Οκτώβριος 2017 15:25

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ικανοποίηση Κεράνη για την εμφάνιση στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Με το βαθμό έφυγε την Κυριακή από την Κυπαρισσία ο Εθνικός στο μοναδικό ματς της πρώτης αγωνιστικής της Α’ τοπικής, που δεν ανέδειξε νικητή και δεν είχε και γκολ.

Αμφότερες πάντως οι ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν, με τον Φραγκίσκο Κεράνη να εκτιμά ότι το τελικό αποτέλεσμα αποδίδει δικαιοσύνη.

“Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και θεωρώ ότι ήταν δίκαιη η ισοπαλία. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο πρώτο τέταρτο και μπορούσαμε να έχουμε κάποιο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Κυπαρισσία ανέβασε την απόδοσή της στη συνέχεια και είχε 2 δοκάρια. Στο δεύτερο μέρος όμως, μόνο μία ομάδα υπήρχε μέσα στο γήπεδο. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και μας έλειψε μόνο η τύχη σε μια δύσκολη έδρα”, λέει ο προπονητής του Εθνικού. Ο Φρ. Κεράνης είναι πάντως ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το βαθμό.

“Πήραμε το βαθμό απέναντι σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο και σε μια πολύ δυνατή έδρα και συνεχίζουμε. Θέλω σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω την Κυπαρισσία για την άψογη φιλοξενία. Δεν συνέβη το παραμικρό και έτσι πρέπει να γίνονται όλα τα παιχνίδια. Να ευχηθώ ακόμα υγεία σε όλους τους παίκτες και τις ομάδες και να έχουμε μια καλή χρονιά. Εμείς ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και επικεντρωνόμαστε στο Ασπρόχωμα”.

Ο Εθνικός θα υποδεχτεί την Κυριακή το Ασπρόχωμα χωρίς τους Θανόπουλο και Κ. Κανελλόπουλο, που παραμένουν τραυματίες, αλλά με καλή ψυχολογία από την εμφάνιση και την ισοπαλία στην Κυπαρισσία.