Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 13:56

Πλήγμα με Δεδούση στην Ομόνοια

Γράφτηκε από τον

Με ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής η Ομόνοια, αλλά το 1-0 από τη Σπερχογεία περνά σε δεύτερη μοίρα λόγω του τραυματισμού του Λεωνίδα Δεδούση.

Ο 18χρονος μεσοαμυντικός έχει υποστεί ρήξη χιαστού και θα μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικού χώρου, με τους ανθρώπους της Ομόνοιας να είναι στενοχωρημένοι από αυτό το γεγονός, αλλά και εκνευρισμένοι.

Ο Σωτήρης Δημάκης τονίζει ότι στη φάση του τραυματισμού, ο διαιτητής Νίκας δεν έδωσε ούτε φάουλ και σταμάτησαν οι παίκτες το παιχνίδι.

Δημάκης: “Οι διαιτητές πρέπει να προστατεύουν τους παίκτες”

Ο προπονητής της Ομόνοιας ξεκαθαρίζει ότι η Σπερχογεία κέρδισε δίκαια και πως η διαιτησία δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, αλλά τονίζει ότι: “Η διαιτησία δεν ήταν καλή. Οι διαιτητές θα πρέπει να προστατεύουν τους παίκτες, όταν γίνονται δυνατά μαρκαρίσματα και σε αυτό το ματς ο κ. Νίκας το άφησε ανεξέλεγκτο. Ο Δεδούσης είχε ξεκινήσει καλά τη σεζόν και ελπίζουμε να επανέλθει γρήγορα”.

Η Ομόνοια προετοιμάζεται πλέον για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον φορμαρισμένο Απόλλωνα Καλαμάτας, όπου θα αγωνιστεί και πάλι χωρίς τον Κωστόπουλο (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων), αλλά και τον Αγγελή που απέχει για προσωπικούς λόγους και φυσικά τον τραυματία Δεδούση.

Ακόμα οι Μπάλας και Τζίφας ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμών, αλλά θα είναι διαθέσιμοι.