Σάββατο, 21 Οκτώβριος 2017 15:13

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Στο “άντρο” του πρωτοπόρου - Δύσκολη αποστολή στην Αμαλιάδα 

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Στο “άντρο” του πρωτοπόρου - Δύσκολη αποστολή στην Αμαλιάδα 

Δύσκολη αποστολή έχει αύριο Κυριακή (4 μ.μ.) ο Τσικλητήρας Πύλου, καθώς θα φιλοξενηθεί από τον πρωτοπόρο του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής Αστέρα Αμαλιάδας, που είναι ο μόνος που έχει το απόλυτο μετά από τρεις αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι έχουν νικήσει κατά σειρά Παλληξουριακό (4-1), Παναρκαδικό (0-2) και Διαγόρα Βραχνέικων (1-0), αν και στο τελευταίο ματς βρήκαν τη λύση με πέναλτι στο 92’. Δεν παύει όμως να είναι μια ποιοτική ομάδα, με υψηλό μπάτζετ και ξεκάθαρο στόχο την άνοδο.

Από την άλλη πλευρά, ο Τσικλητήρας θέλει και φέτος να παραμείνει στις εθνικές κατηγορίες και θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα και στον έτερο Αστέρα του ομίλου, όπως έκανε και με το Βλαχιώτη. Το αποτέλεσμα όμως στο εν λόγω ματς δεν ήταν το επιθυμητό, μιας και ο Τσικλητήρας ηττήθηκε στο φινάλε από τους Λάκωνες και έχει μόλις ένα βαθμό (με τη Βάρδα) στην πρεμιέρα. Ενδιάμεσα είχε ηττηθεί και στα Βραχνέικα από το Διαγόρα και το αυριανό είναι το δεύτερο εκτός έδρας ματς.

Η προετοιμασία για την Αμαλιάδα θα ολοκληρωθεί σήμερα και στη διάθεση του Νίκου Κακαλέτρη αναμένεται να βρίσκονται και οι Σβίγκος, Χατζηστάμου, που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών.

Ο τεχνικός της Μεσσηνιακής ομάδας περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι, μιας και ο Αστέρας έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και θέλει από τους παίκτες του να έχουν συγκέντρωση και πειθαρχία, για να μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι στην Ηλεία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

 

Σάββατο 4 μ.μ.

Παναρκαδικός – Αχαϊκή

Γκάμαρης, Κορτέσης, Ζήρδας (Αθηνών)

 

Κυριακή 4 μ.μ.

Αστέρας Αμαλιάδας - Τσικλητήρας Πύλου

Γκριτζέπης, Κύριος, Καματάκης (Αρκαδίας)

Διαγόρας Βραχνέικων – Λεωνίδιο

Αδαμόπουλος, Ψαρρής (Ζακύνθου), Λιάππης (Ηλείας) και παρατηρητής ο Νίκος Χρονόπουλος (Μεσσηνίας)

Αστέρας Βλαχιώτη – Καλαμάτα

Μανούχος, Λυκομήτρος, Λέκκας (Αργολίδας)

ΠΑΟ Βάρδας – Ζάκυνθος

Ρούσσος, Σανός, Τριαντάφυλλος (Κορινθίας) και παρατηρητής ο Ανδρέας Μιχαλακέας (Μεσσηνίας)

Παλληξουριακός - Πανηλειακός

Μακρυπόδης, Γκοτσόπουλος, Οικονόμου (Αχαίας)