Κυριακή, 22 Οκτώβριος 2017 09:50

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σήμερα το φιλικό με τον Αρη Τρίπολης

Γράφτηκε από τον

Σήμερα στις 11 το πρωί η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Καλαμάτας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Αρη Τρίπολης.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα καλό τεστ προετοιμασίας και για τις δύο ομάδες που προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής γυναικών. Οι δύο ομάδες δεν θα βρεθούν αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα, αφού έχουν τοποθετηθεί σε άλλο όμιλο, ο Εθνικός στον 5ο όμιλο και ο Αρης στον 4ο όμιλο.

Η προπονήτρια της ομάδας Ντορίτα Μαυροειδή, που θα έχει διπλό ρόλο, καθώς θα προσφέρει και τις αγωνιστικές της υπηρεσίες στα παιχνίδια, για τον κυριακάτικο αγώνα θα έχει στη διάθεση της, τις Δέσποινα Δημητρακοπούλου, Αντωνία Πουλακίδα, Αναστασία Φιλανδριανού, Γαρυφαλλιά Λυρέντζου, Αναστασία Καλύβα, Φαίη Νικολοπούλου, Αριστέα Κομινάκη, Λαμπρινή Γιαννοπούλου, Ελένη Τσαμπούκου, Γεωργία Θεοδωροπούλου, Μαρία Μυκονιατάκου, Μαρία Παναγιωτακοπούλου, Ελένη Ριζά, Ελπίδα Χαρλέπα, Χριστίνα Πετρούλια, Κωνσταντίνα Λεμπέση, Αστρινή Λαμπροπούλου, Βασιλική Σπηλιωπούλου, Αρτεμις Νίκα, Χριστίνα Λουκάκου, Γιώτα Σαούτη και Ιωάννα Μπουγά. Οι παραπάνω αθλήτριες θα πρέπει να βρίσκονται στις 9.50 το πρωί στα αποδυτήρια του δημοτικού γηπέδου “Π. Μπαχράμης”.

Πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου

Σε ότι αφορά τους επίσημους αγώνες του Εθνικού, σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΟ, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 12 Νοεμβρίου και η Καλαματιανή ομάδα έχει τοποθετηθεί στον 5ο όμιλο, όπου συμμετέχουν ακόμη οι ομάδες Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων και Λύκοι Αιγιαλείας από την ΕΠΣ Αχαΐας), Δόξα Πηγαδακίων από την ΕΠΣ Ζακύνθου και Νίκη Τραγανού από την ΕΠΣ Ηλείας.