Πέμπτη, 02 Νοέμβριος 2017 13:23

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Για την πρώτη νίκη με Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Τσικλητήρας Πύλου και Λεωνίδιο είναι οι μόνες ομάδες στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής που αγνοούν τη νίκη.

Η Μεσσηνιακή ομάδα βέβαια έχει δώσει δύσκολα παιχνίδια, παίζοντας διαδοχικά με Αστέρα Βλαχιώτη και Αστέρα Αμαλιάδας, που διεκδικούν τον τίτλο και έχασε και τα δύο ματς στις λεπτομέρειες με 2-1.

Τα δύσκολα όμως συνεχίζονται για τον Τσικλητήρα, μιας και την Κυριακή θα υποδεχτεί στις 3 μ.μ. τη “Μαύρη Θύελλα”, που επίσης θέλει το πρωτάθλημα.

“Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, επειδή είμαστε πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να πάρουμε τη νίκη, ώστε να ανέβουμε βαθμολογικά και ψυχολογικά”, λέει στο “Notosport” ο Νίκος Κακαλέτρης για τη μεσσηνιακή μονομαχία στην 5η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Ο προπονητής του Τσικλητήρα θα προσμένει τις επόμενες μέρες για να δει αν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Χατζηστάμου, αλλά και ποιοι από τους νεοαποκτηθέντες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Θυμίζουμε, ότι η Μεσσηνιακή ομάδα γέμισε το ρόστερ της την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, αποκτώντας τους Γεωργιάδη, Ρήγα, Μεμά, Ιλιάζι, Καραγλάνη, ενώ νωρίτερα είχε ανακοινώσει την επιστροφή του Σεντεμέντε.