Πέμπτη, 02 Νοέμβριος 2017 16:35

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Αισιοδοξεί από... Ιταλία ο Γεωργακλής για το ματς με Πάμισο

Γράφτηκε από τον

Να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κόψει φέτος βαθμούς από τον Πάμισο, θέλει η Ανδρούσα η οποία έχει κάνει εντυπωσιακή εκκίνηση στην Α’ τοπική.

Οι "κυανόλευκοι" μετρούν 4 νίκες με Α.Ο. Φαραί, Σπερχογεία, Εθνικό Μελιγαλά, Μιλτιάδη και μια ήττα από τον Απόλλωνα, που μαζί με τους Νησιώτες έχουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα. Η Ανδρούσα θα αντιμετωπίσει τους “πράσινους” την Κυριακή στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης, σε μια γειτονική μονομαχία που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

“Δεν διαλέγουμε παιχνίδια και προσπαθούμε σε όλα για το καλύτερο. Ο Πάμισος έχει τον πρώτο λόγο, όμως και εμείς έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε”, λέει στο “Notosport” από την Ιταλία όπου βρίσκεται για... γαμήλιο ταξίδι ο Νίκος Γεωργακλής. Ο προπονητής της Ανδρούσας θα επιστρέψει την Παρασκευή και θα καθίσει στον πάγκο την Κυριακή. Ο 34χρονος τεχνικός προσθέτει ακόμα ότι τα ματς του κυπέλλου, όπου η ομάδα του γνώρισε δύο ήττες με 2-0 και 3-0, δεν έχουν καμία σχέση. Πλέον η Ανδρούσα έχει καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά και ψυχολογία από τα θετικά αποτελέσματα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Γκούνης, ενώ ο Τσέλα προέρχεται από τραυματισμό.