Παρασκευή, 03 Νοέμβριος 2017 12:19

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ετοιμοι για το ντέρμπι της Κυριακής

Γράφτηκε από τον

 

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Τσικλητήρα και της Καλαμάτας για το Μεσσηνιακό ντέρμπι της Γ’ εθνικής που θα γίνει την Κυριακή στην Πύλο.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής με τις δύο ομάδες του Νομού μας να στοχεύουν στη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Ο γηπεδούχους Τσικλητήρας έχει μόνο ένα βαθμό μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, βρίσκεται 3 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και ψάχνει την πρώτη του νίκη που θα του δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια. Τις τελευταίες μέρες έγιναν και κάποιες μεταγραφικές κινήσεις που προσθέτουν επιπλέον όπλα στον Νίκο Κακαλέτρη για την συνέχεια και στην Πύλο αισιοδοξούν ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χατζηστάμου, ενώ στην Πύλο θα περιμένουν σήμερα την έκδοση των δελτίων των νεοαποκτηθέντων παικτών, δηλαδή των Γεωργιάδη, Ρήγα, Μεμά, Ιλιάζι, Καραγλάνη και Σεντεμέντε.

Η Καλαμάτα από την πλευρά της θα πάει στην Πύλο με στόχο το πρώτο φετινό διπλό στο πρωτάθλημα. Η “Μαύρη Θύελλα” μετρά 2 νίκες εντός έδρας και δύο ισοπαλίες εκτός και βρίσκεται στην 3η θέση (μαζί με Βλαχιώτη και Πανηλειακό), ένα βαθμό πίσω από τον Διαγόρα Βραχνέικων και τέσσερις πίσω από τον πρωτοπόρο Αστέρα Αμαλιάδας. Η Καλαμάτα λοιπόν δεν θέλει να απομακρυνθεί και άλλο από την κορυφή για αυτό και στοχεύσει μόνο σε νίκη στο Κυριακάτικο ματγς.

Αγωνιστικά, ο Νίκος Ζαλίκας δεν υπολογίζει στον τραυματία Παπουτσογιαννόπουλο, ενώ θα έχει για πρώτη φορά στην διάθεση του τον νεοαποκτηθέντα Τσατσόπουλο.

Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα θα έχει και την στήριξη των φιλάθλων της καθώς διοργανώνεται εκδρομή, ενώ φυσικά και ο γηπεδούχους Τσικλητήρας αναμένεται να έχει τη θερμή στήριξη των φιλάθλων του την Κυριακή.