Δευτέρα, 06 Νοέμβριος 2017 16:20

ΕΡΑΝΗ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 6-1: Σαρωτικοί οι Φιλιατρινοί

Γράφτηκε από τον

Διπλά κερδισμένη βγήκε η Εράνη, μετά την επιβλητική νίκη με 6-1, που σημείωσε το Σάββατο στην εντός έδρας αναμέτρηση της με τον Μιλτιάδη.

 

Η φιλιατρινή ομάδα κατόρθωσε στο α’ 45λεπτο να βάλει τις βάσεις για την άνετη όπως αποδείχθηκε επικράτηση της, καθώς προηγήθηκε στο σκορ με 4-1. Ετσι στο β’ μέρος, ο προπονητής της Κώστας Λυμπερόπουλος, φρόντισε η ομάδα του να διατηρήσει την καλή αγωνιστική της κατάσταση και να μην επιτρέψει στο Μιλτιάδη να απειλήσει και να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και παράλληλα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά κάτω των 17 ετών, αφού αυτός είναι και ένας από τους φετινούς της στόχους. Δηλαδή η χρησιμοποίηση νεαρών παικτών από τα τμήματα υποδομής, ώστε τα επόμενα χρόνια η ομάδα να στηρίζεται κυρίως στα δικά της παιδιά. Συγκεκριμένα για πρώτη φορά πήραν χρόνο συμμετοχής οι Τσοροβάς, Οικονομόπουλος και Μεϊντάνης. Ο τελευταίος έπαιξε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, καθώς έχει συμμετοχές σε ματς του κυπέλλου. Ο Μιλτιάδης, προσπάθησε για το καλύτερο στο παιχνίδι, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατόρθωσε να μειώσει, όμως από εκεί και πέρα δεν φάνηκε ανταγωνιστικός και ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι θετικό. Το σκορ άνοιξε στο 8’ ο Μπεγέτης με απευθείας φάουλ σχεδόν από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής. Στο 15’σέντρα του Νικολακόπουλου στο β’ δοκάρι πετάχτηκε ο Α. Δημητρακόπουλος και με σουτ πέτυχε το 2-0. Στο 26’ 2-1 ο Παπαγεωργίου ανέτρεψε τον Δημόπουλο και ο διαιτητής Σκόρδος σφύριξε το πέναλτι. Ο Διαμαντόπουλος ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και μείωσε προσωρινά σε 2-1. Στο 32’ ο Χρονόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να διώξουν την μπάλα και ο Μπουρδέκας που έγινε αποδέκτης της μπάλας με σουτ έκανε το 3-1. Στο 40’ ο Μπεγέτης με πλασέ έστειλε την μπάλα αρχικά στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα και με το 2ο προσωπικό του γκολ “έγραψε” το 4-1. Στο 52’ ο Μπεγέτης “έκοψε” την μπάλα στην περιοχή και ο Α. Δημητρακόπουλος με πλασέ σε κενή εστία σημείωσε το 5-1. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε στο 60’ ο Σπυρόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή ύστερα από ατομική ενέργεια.

 

Το ματς διαιτήτευσε ο Σκόρδος με βοηθούς διαιτητές τους Αντωνόπουλο και Τσοπανάκη.

 

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος (58’ Τσοροβάς), Νικολακόπουλος, Μπουρδέκας, Αλεβίζος, Μπακούρος, Παπαγεωργίου, Πέππας, Χρονόπουλος (62’ Αριδάς), Σπυρόπουλος (68’ Οικονομόπουλος), Δημητρακόπουλος (55’ Μεϊντάνης), Μπεγέτης.

 

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Θ. Δημητρακόπουλος, Αυρηλιώνης (55’ Γεωργακόπουλος), Δημόπουλος, Λακριντής, Κουτίβας, Γαλάνης (64’ Αλεξόπουλος), Πετρόπουλος, Κάππος (70’ Σκουτάρι), Παυλόγιαννης, Διαμαντόπουλος, Τσέρτος.