Κυριακή, 12 Νοέμβριος 2017 10:00

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Μόνο νίκη με Ζάκυνθο

Γράφτηκε από τον


Μετά από τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ισοπαλίες σε Βλαχιώτη και Πύλο, η “Μαύρη Θύελλα” επιστρέφει σήμερα Κυριακή στο γήπεδο του Μεσσηνιακού όπου θα υποδεχθεί την Ζάκυνθο.

Το ματς θα ξεκινήσει νωρίτερα από τα υπόλοιπα του ομίλου, στις 2 μ.μ. με την Καλαμάτα να στοχεύει μόνο σε νίκη καθώς βρίσκεται ήδη στο -6 από την κορυφή και δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για βαθμολογική απώλεια.
Η αναστάτωση που υπήρξε μετά την ισοπαλία στην Πύλο και κάποιες δηλώσεις του Ζαλίκα που ακολούθησαν, ανήκουν στο παρελθόν με την ηρεμία να έχει επιστρέψει στο “μελανόλευκο” στρατόπεδο. Απαντες λοιπόν ευελπιστούν ότι η ομάδα θα δείξει το καλό της πρόσωπο στο σημερινό ματς και θα πάρει το τρίποντο απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα που πάντως θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Οι Μεσσήνιοι μάλιστα είδαν προχθές και σε βίντεο την ομάδα της Ζακύνθου, ενώ ο προπονητής της “Μαύρης Θύελλας” Νίκος Ζαλίκας τόνισε: “Κοιτάζουμε με πολύ σοβαρότητα και αυτό το ματς, όπως άλλωστε όλα και πάμε να κάνουμε ένα καλό ματς για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.
Η Καλαμάτα άλλωστε στο γήπεδο της μετρά ήδη δύο νίκες σε δύο ματς στο πρωτάθλημα και παρουσιάζεται σαφώς καλύτερη από ότι εκτός έδρας. Παράλληλα είναι αξιοσημείωτο ότι είναι η μόνη ομάδα που διατηρεί ακόμη ανέπαφη την εστία της σε όλη την Γ’ εθνική. Επιθετικά βέβαια υπάρχει μια δυσκολία για αυτό και οι Μεσσήνιοι θα ψάξουν το γρήγορο γκολ που θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για την συνέχεια.
Αγωνιστικά, η Καλαμάτα θα παραταχθεί χωρίς τους Παπουτσογιαννόπουλο, Σαραντόπουλο και Μερκούρη που είναι τραυματίες.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Τα εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του γηπέδου του Μεσσηνιακού. Για την δυτική εξέδρα (πίσω από το τέρμα) θα κοστίζουν 5 ευρώ, ενώ για την νότια εξέδρα θα κοστίζουν 10 ευρώ για την θύρα των επισήμων και 7 ευρώ για τις υπόλοιπες θέσεις.