Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 17:04

Σκασμένοι... στην Κυπαρισσία από τους τραυματισμούς

Γράφτηκε από τον
Σκασμένοι... στην Κυπαρισσία από τους τραυματισμούς

Βαθμούς και… παίκτες έχασε η Κυπαρισσία στο ματς με τον Τσικλητήρα Πύλου και πλέον πάει ισόβαθμη στο ντέρμπι κορυφής με τον Εθνικό Μελιγαλά. Το χειρότερο όμως ότι κινδυνεύει να χάσει για μεγάλο διάστημα τον αρχηγό της Γιώργο Λυδιώτη.
Ο έμπειρος μέσος χτύπησε στο γόνατο και υπάρχουν φόβοι για μεγάλη ζημιά. Ο παίκτης υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις και αύριο θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα.


Πέρα από το Λυδιώτη αποχώρησε τραυματίας και ο Στρέπι, ενώ στο ζέσταμα ένιωσαν ενοχλήσεις και δεν έπαιξαν οι Μιτρόφ, Σταματόπουλος. Πρόκειται όμως για μυικούς τραυματισμούς και ίσως προλάβουν να αγωνιστούν με τον Εθνικό.
Στην Κυπαρισσία είναι σκασμένοι από τους πολλούς τραυματισμοί, αλλά και για την ισοπαλία με την οποία ο ΑΟΚ απώλεσε το προβάδισμα που είχε από την ομάδα του Μελιγαλά, ενώ είδε και τον Πάμισο να τον πλησιάζει στους δύο βαθμούς.
Ο προπονητής Παναγιώτης Παναγόπουλο πιστεύει ότι παρά τις αντιξοότητες και τα προβλήματα, η ομάδα του μπορούσε να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει μόνη στην κορυφή. Υπάρχει πάντως ικανοποίηση για την αντίδραση που έδειξε μετά τα όσα συνέβησαν πριν και κατά τη διάρκεια του ματς.