Παρασκευή, 17 Νοέμβριος 2017 17:45

Στην Καλαμάτα την Πέμπτη ο σκάουτερ του ΠΑΟΚ Κ. Λαγωνίδης

Γράφτηκε από τον

Στην Καλαμάτα θα βρεθεί την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου ο επίσημος σκάουτερ του ΠΑΟΚ Κώστας Λαγωνίδης με σκοπό την επισημοποίηση της συνεργασίας με την ακαδημία των Πράσινων Ποιυλιών.

Η παλιά δόξα του “δικέφαλου του Βορρά” το πρωί της Πέμπτης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας Λεωνίδα Οικονομίδη, τον προπονητή των μικτών ομάδων Μεσσηνίας Ηλία Μαστορέα και τον τεχνικό διευθυντή Αγγελο Σκαφιδά, όπου θα ενημερωθεί για τις μικτές του νομού μας και γενικά για το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Λαγωνίδης θα μεταβεί στους Γαργαλιάνους όπου και θα παρακολουθήσει την προπόνηση του Τέλλου Αγρα, όπου προπονητής είναι ο υπεύθυνος σκάουτερ του ΠΑΟΚ στην Πελοπόννησο Αντώνης Μαυρέας. Στις 8 το βράδυ ο Κώστας Λαγωνίδης συνοδευόμενος από τον Αντώνη Μαυρέα θα δώσουν συνέντευξη τύπου στα γήπεδα fair play, όπου θα ανακοινωθεί το πλάνο συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τα Πράσινα Πουλιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρυσι το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ είχε πραγματοποιήσει διήμερο προπονήσεων για νεαρούς ποδοσφαιριστές στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, όπου οι κκ. Λαγωνίδης και Μαυρέας είδαν ταλέντα από διάφορες ομάδες της Πελοποννήσου.