Τετάρτη, 27 Νοέμβριος 2013 12:30

Εθνικός Μελιγαλά: Με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Η νίκη του Εθνικού επί του Απόλλωνα με το εμφατικό 4-0 σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Κυπαρισσίας στην Πύλο έφεραν για πρώτη φορά την ομάδα του Μελιγαλά στην κορυφή της βαθμολογίας της Α' τοπικής.
Το γεγονός αυτό έχει φέρει ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας καθώς βλέπουν ότι καλύφθηκε γρήγορα η διαφορά των 4 βαθμών που υπήρξε πριν μερικές εβδομάδες από την κορυφή.


Επιπλέον, η βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι δημιουργεί αισιοδοξία για ακόμη καλύτερη συνέχεια.
Η προσοχή βέβαια έχει στραφεί πλέον στο Κυριακάτικο ντέρμπι με την ισόβαθμη του Εθνικού στην κορυφή Κυπαρισσία.
Ένα ματς με υψηλό συντελεστή δυσκολίας όπου όμως ο Εθνικός θα πάει με άριστη ψυχολογία.

«Δεν θα κρίνει κάτι»

Ο τεχνικός της ομάδας του Μελιγαλά Αντώνης Μαυρέας, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση κόντρα στον Απόλλωνα ενώ έκανε και ένα σύντομο σχόλιο για το Κυριακάτικο ντέρμπι.
«Η ομάδα έχει μια σοβαρότητα και μια πειθαρχεία στο παιχνίδι της, στοιχεία που μας κάνουν να αισιοδοξούμε. Θεωρώ πως το ματς της Κυριακής δεν πρόκειται να κρίνει κάτι. Ασφαλώς οι τρεις ιστορικές ομάδες που είναι μπροστά (σ.σ. Κυπαρισσία, Εθνικός, Πάμισος) έχουν προβάδισμα, όμως είναι νωρίς να μιλάμε για τίτλο καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο».

Πονοκέφαλος για
Ντούζια, Εμμανουήλ

Αγωνιστικά, ο τεχνικός του Εθνικού πονοκεφαλιάζει για τους τραυματισμούς δύο εκ των κορυφαίων παικτών του. Ο Ντούζια αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον Απόλλωνα ενώ και ο Εμμανουήλ χτύπησε στο ίδιο ματς. Ο Ντούζια βέβαια είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προλάβει το ματς με την Κυπαρισσία, ενώ ο Εμμανουήλ θα δοκιμάσει να προπονηθεί σήμερα και θα φανεί σε μεγάλο βαθμό το αν θα είναι ετοιμοπόλεμος για την Κυριακή.