Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 14:58

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Αντέδρασε μετά την ήττα στο Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Πανθουριακός, καθώς νίκησε στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ με 5-0 τον Α.Ο. Φαραί, έχοντας μάλιστα πέντε διαφορετικούς σκόρερ!

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα στο Διαβολίτσι και τη νίκη του Παμίσου επί της Σπερχογείας δεν είχαν περιθώρια για απώλειες.,στο ματς που θα ολοκλήρωνε την 11η αγωνιστική της Α’ τοπικής. Και αυτό γιατί η διαφορά από την κορυφή είχε ανοίξει στους 7 βαθμούς. Ετσι μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και “κλείδωσαν” ουσιαστικά τους τρεις βαθμούς από το 11’, όταν και προηγήθηκαν με 2-0.

“Αντιδράσαμε σωστά μετά την ήττα στο Διαβολίτσι και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε από το 2ο κιόλας λεπτό και πετύχαμε μια ευρεία νίκη, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς”, το σχόλιο του προπονητή Γιώργου Αργυρόπουλου στην “Ελευθερία” για την προχθεσινή νίκη με την οποία ο Πανθουριακός διατήρησε τη διαφορά των 4 βαθμών από τον πρωτοπόρο Πάμισο.

Στη λίστα των απόντων και ο Δρογγίτης

Το ζητούμενο πλέον είναι να πάρει τη νίκη και στο επόμενο ματς με τη Σπερχογεία ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες του Παμίσου με τον Απόλλωνα. Για μία ακόμα φορά πάντως η ομάδα της Θουρίας θα αγωνιστεί με απουσίες.

Ο λόγος για τους Δημητρακόπουλο, Τριανταφυλλάκη, Χρ. Τρίψα και Δρογγίτη. Ο τελευταίος έκανε μια μικροεπέμβαση την Παρασκευή στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και θα μείνει εκτός για 20 μέρες. Να σημειωθεί πάντως ότι ο Τριανταφυλλάκης θα ξεκινήσει από αυτή την εβδομάδα να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.