Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος 2017 18:12

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 5-0: Πεντάρα με το... νέο αίμα

Γράφτηκε από τον

Επιστροφή στις νίκες με άνεση για τον Εθνικό Μελιγαλά που συνέτριψε με 5-0 τον ουραγό Μιλτιάδη και ανέβηκε εν νέου στην 7η θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας τον Τέλλο Αγρα.

 

Το έργο των γηπεδούχων ήταν εύκολο από τη στιγμή που πέτυχαν νωρίς γκολ και στο δεύτερο μέρος μάλιστα πήραν χρόνο συμμετοχής τέσσερα 15χρονια παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου. Μάλιστα ο Χρήστος Διακουμάκος πέτυχε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Από την άλλη ο Μιλτιάδης υπέστη μια ακόμη βαριά ήττα και παραμένει ουραγός στη βαθμολογία με μόλις ένα βαθμό σε 12 ματς! Στο 14’ ο Χότζα μπήκε από τα αριστερά και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 32’ έγινε το 2-0 με σουτ του Κ. Κανελλόπουλου έξω από την περιοχή. Στο τελευταίο τέταρτο οι “κυανόλευκοι” σημείωσαν άλλα τρία τέρματα, δίνοντας διαστάσεις στη νίκη τους. Στο 75’ ο Χότζα έκανε με πλασέ το 3-0 και στο 85’ ο Διακουμάκος με τον ίδιο τρόπο σημείωσε το 4-0. Στο επόμενο λεπτό ο Καρατζούλιας κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο νεαρός Σεμούρης όμως ο Δημητρακόπουλος απέκρουσε. Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 89’ με προβολή του Διακουμάκου. Οι άνθρωποι του Εθνικού αφιέρωσαν τη νίκη στη μνήμη των δύο αδικοχαμένων παιδιών, που έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες ημέρες σε τροχαία δυστυχήματα στην Καλαμάτα. Διαιτητής ήταν ο Σκόρδος και βοηθοί οι Παναγιωτόπουλος και Ταβουλαρέας.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας (83’ Φρέσκας), Καρατζούλιας, Μακρής, Π. Κανελλόπουλος, Θανόπουλος, Χότζα, Χαραλαμπόπουλος, Λάγιος (81’ Ρουμελιώτης), Παπαδόπουλος (53’ Σεμούρη), Μουρούσιας, Κ. Κανελλόπουλος (65’ Διακουμάκος).

 

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Δημητρακόπουλος, Λακριντής, Κάππος, Κουτίβας, Γεωργακόπουλος, Αυρηλιώνης (55’ Βάγγαλης), Παυλόγιαννης, Ταχίρι, Καραμπότσος, Διαμαντόπουλος, Αλεξόπουλος (77’ Κανελλόπουλος).