Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος 2017 16:35

ΔΩΡΙΟ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 2-2: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο ντέρμπι κορυφής

Γράφτηκε από τον
ΔΩΡΙΟ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 2-2: Μοιράστηκαν βαθμούς και  εντυπώσεις στο ντέρμπι κορυφής

Γκολ και εντυπώσεις μοιράστηκαν το Δώριο και η Μάνη (φωτό) στην χθεσινή αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του Δωρίου και έληξε με σκορ 2-2.

 

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, ο Δωριέας το πρώτο όπου πέτυχε δύο γκολ με τον Τάσο Βεσέλη και έχασε 3-4 κλασικές ευκαιρίες και οι Μανιάτες το δεύτερο όπου ισοφάρισαν με τον Νίκο Ξεροβάσιλα (ο ίδιος είχε ισοφαρίσει 1-1 και στο πρώτο) και έχασαν ευκαιρία για τρίτο τέρμα. Ετσι η Μάνη διατήρησε το +6 από το δεύτερο Δώριο, μένοντας όμως δεύτερο ματς μακριά από τη νίκη. Στο 20’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν σε σουτ του Βεσέλη η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Καμπανάρου. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Βεσέλης γράφοντας το 1-0. Η ισοφάριση για την ομάδα του Παναγιώτη Πολίμου ήρθε στο 34’ με σουτ του Ξεροβάσιλα από κοντινή απόσταση (1-1). Στο 38’ το Δώριο ανέκτησε εκ νέου το προβάδισμα με τον Γκιάτα να δίνει στον Βεσέλή που με πλασέ σκόραρε. Οι φιλοξενούμενοι σε αυτή τη φάση φώναξαν για οφσάιντ. Στο πρώτο μέρος πάντως η ομάδα του Σωτήρη Μπουραντώνη είχε σημαντικές ευκαιρίες με τους Βεσέλη, Γκιάτα και Μπόρα. Στο δεύτερο η Μάνη μπήκε πιο δυνατά και στο 50’ κέρδισε αυτή πέναλτι όταν σε σουτ του Δασκαλάκη η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πετράκου. Αρχικά ο κ. Ζαρακοβίτης έδωσε φάουλ εκτός περιοχής, όμως ύστερα από υπόδειξη της α’ βοηθού κ. Τσουκάλη έδωσε πέναλτι θεωρώντας πως η παράβαση έγινε εντός περιοχής. Αυτή η απόφαση προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Ο Ξεροβάσιλας ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα ισοφαρίζοντας εκ νέου σε 2-2. Στο 73’ ο Σπανός σούταρε με τον Δήμα να αποκρούει και τον Κ. Πουλάκο να στέλνει με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα, το γκολ όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Στο 94’ μάλιστα η Μάνη έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Λυμπερόπουλο να πάρει το ματς. Το ματς σφύριξε ο Ζαρακοβίτης, με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Ρηγόπουλο.

 

ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Γεωργιόπουλος, Πετράκος, Πολιτης, Μεμά, Ζέππος, Μπόρα, Μπογκάσα, Πάγια (75’ Μπουραντώνης), Γκιάτα, Βεσέλης.

 

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Καστριτσέας, Χατζηπαναγιώτης, Π. Πουλάκος, Πιχιγιόνι, Α. Καμπανάρος (46’ Σπανός), Πετριτάι, Ξεροβάσιλας, Δασκαλάκης, Γιαννόπουλος (76’ Λυμπερόπουλος), Κ. Πουλάκος, Μανωλέας.