Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος 2017 15:28

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-1: Το έφερε... τούμπα στο β’ ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-1: Το έφερε... τούμπα στο β’ ημίχρονο

Η πορεία... πρωταθλητισμού συνεχίζεται για την Ανδρούσα που επιβλήθηκε το Σάββατο του Τέλλου Αγρα με σκορ 3-1 και... στρογγυλοκάθισε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

 

Η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή συμπλήρωσε πέντε ματς αήττητη (4 νίκες και μία ισοπαλία) και είναι δίχως αμφιβολία μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Α’ τοπικής. Μάλιστα η προχθεσινή της νίκη ήρθε με ανατροπή στο σκορ στο β’ ημίχρονο, χάρις σε δύο γκολ του Φώτη Γεωργιόπουλου (φωτό) και ένα του Τσέλα. Από την άλλη ο Τέλλος Αγρας συνεχίζει να μην πείθει μακριά από τους Γαργαλιάνους, εκεί όπου έχει 4 ήττες σε 6 αγώνες και παρέμεινε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι “ερυθρόλευκοι” προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με τον Διακουμή, όμως στο δεύτερο κατέρρευσαν (όπως και πριν ενάμιση μήνα στην Κυπαρισσία) και δεχόμενοι τρία γκολ, έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι.

 

Προηγήθηκε με Διακουμή στο 40’

 

 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο ποιοτικά με την ομάδα του Αντώνη Μαυρέα να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αγρας απείλησε με τον Μπαρσελό και τον Θ. Γεωργιόπουλο και στο 40’ έκανε το 0-1 όταν μετά από σέντρα του Πότση, ο Μπαρσελό βρήκε τον Διακουμή και εκείνος με κοντινό πλασέ νίκησε τον Κατσίποδα. Στο διάστημα αυτό οι γηπεδούχοι είχαν να αντιπαρατάξουν ένα σουτ του Πατσιώτη που έβγαλε ο Ντουγέρογλου. Στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ο Αγρας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 52’ να βάλει και δεύτερο γκολ όταν μετά από κόψιμο του Θ. Γεωργιόπουλου, ο Διακουμής πλάσαρε, με τον Κατσίποδα να του λέει “όχι”.

 

 

Ανατροπή σε 16 λεπτά με Γεωργιόπουλο, Τσέλα

 

 

Στο 59’ η Ανδρούσα ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φ. Γεωργιόπουλου και στη συνέχεια πίεσε τον Αγρα... Στο 64’ ο Γεωργόπουλος επιχείρησε να γυρίσει την μπάλα στον Ντουγέρογλου, η μπάλα κόλλησε στο βαρύ τερέν, με τον Τσέλα να την παίρνει, να περνά τον Φιλιατρινό γκολκίπερ και να σκοράρει σε κενή εστία, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του (2-1). Οι “ερυθρόλευκοι” έμοιαζαν ανήμποροι να αντιδράσουν και στο 74’ δέχθηκαν κι άλλο γκολ με μονοκόμματο σουτ του Φ. Γεωργιόπουλου μετά από σέντρα του Α. Καλογερόπουλου (3-1). Στο 82’ οι “ερυθρόλευκοι” παραλίγο να πετύχουν και τέταρτο γκολ, όμως το πλασέ του Κακογιάννη ύστερα από κόρνερ του Α. Καλογερόπουλου, απομάκρυναν οι αμυντικοί πριν τη γραμμή. Διαιτητής ήταν ο Καρβούνης, με βοηθούς τον Μπασιλάρη και τον Καυκά.

 

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Ιμεράσι, Γ. Καλογερόπουλος, Βαβαρούτσος, Κακογιάννης, Δασκαλάκης, Τσώνης (90' Θεοδοσόπουλος), Α. Καλογερόπουλος (88' Χαρμπίλας), Μαραγκούλιας (75' Γκούνης), Γεωργιόπουλος, Πατσιώτης (58' Τσέλα).

 

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγέρογλου, Πότσης, Ερέκι, Λ.Ν. Ανδρώνης, Λ.Χ. Ανδρώνης, Τζανετέας, Αναστασόπουλος (50’ Γεωργόπουλος), Μπούμπα, Διακουμής, Μπαρσελό, Γεωργιόπουλος.