Τετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017 13:23

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Τα σενάρια για την επόμενη μέρα

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Τα σενάρια για την επόμενη μέρα

Η αποχώρηση του Σταύρου Παπαδόπουλου από την προεδρία της “Μαύρης Θύελλας” αλλάζει ριζικά την κατάσταση στην Μεσσηνιακή ομάδα που εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου αντιμετωπίζει πλέον σοβαρό διοικητικό πρόβλημα.

Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες ο Στ. Παπαδόπουλος, οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούσαν ότι θα ηγηθεί της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο η απόφαση του να αποχωρήσει τώρα δημιουργεί την ανάγκη για άμεση εξεύρεση λύσης. Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης έκαναν έκτακτο συμβούλιο την Δευτέρα το βράδυ - λίγες ώρες δηλαδή μετά την ανακοίνωση του Παπαδόπουλου – όπου αποφάσισαν πως πρέπει να κινηθούν άμεσα για την μεταβίβαση της ομάδας. Ετσι ξεκινούν άμεσα σειρά επαφών με επιχειρηματίες – κυρίως της πόλης – που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα με πρωταρχικό σκοπό να δημιουργηθεί ένα γκρουπ ανθρώπων που σε πρώτη φάση θα τρέξει την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι.

Παράλληλα, το πρώτο 15ήμερο του Ιανουαρίου θα προγραμματιστεί γενική συνέλευση, με την ελπίδα ότι μέχρι τότε θα υπάρξουν ενδιαφερόμενοι να εμπλακούν στην “Μαύρη Θύελλα” ώστε να συγκροτηθεί ένα ισχυρό διοικητικό συμβούλιο.

Ο πρόεδρος του Πανθουριακού Αγαθοκλής Χριστόπουλος, όπως δήλωσε και χθες στην “Ε”, δεν έχει σκοπό να εμπλακεί τώρα στην “Μαύρη Θύελλα” αφήνοντας ανοικτό παράθυρο για το μέλλον.

Από την άλλη, ο πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη Δημήτρης Μανιατάκος (ο οποίος προ μηνών είχε δηλώσει ότι θέλει να πάρει την Καλαμάτα), σε νέα επικοινωνία που είχαμε χθες μαζί του, δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε αρνήθηκε ότι θα εκδηλώσει ενδιαφέρον να πάρει την ομάδα αυτή τη χρονική στιγμή. Τόνισε ωστόσο ότι επεξεργάζεται τα ενδεχόμενα με τους συνεργάτες του και ότι θα τοποθετηθεί σύντομα για το θέμα...

Την ίδια ώρα οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας ευχαρίστησαν τον πρώην πλέον πρόεδρο Σταύρο Παπαδόπουλο για την σημαντική προσφορά του στην ομάδα αλλά και την ασφάλεια και στήριξη που τους παρείχε ώστε να είναι συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στην δουλειά τους.