Πέμπτη, 28 Δεκέμβριος 2017 12:58

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Συνάντηση με Καλαματιανούς επιχειρηματίες

Γράφτηκε από τον

 

Κορυφώνονται οι επαφές των μελών της διοίκησης αλλά και παλαιμάχων της Καλαμάτας με ντόπιους επιχειρηματίες, στην προσπάθεια να συγκροτηθεί άμεσα διοίκηση που θα τρέξει την ομάδα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Μετά την αποχώρηση του Σταύρου Παπαδόπουλου, η ανάγκη για διοικητική λύση είναι άμεση για αυτό και έχουν προσεγγιστεί αρκετοί Καλαματιανοί επιχειρηματίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την “Μαύρη Θύελλα”’στη δύσκολη αυτή στιγμή. Σήμερα το μεσημέρι μάλιστα θα γίνει μια συνάντηση των μελών της διοίκησης με περίπου 10 επιχειρηματίες, όπου θα φανεί καλύτερα αν και πως μπορεί να συγκροτηθεί άμεσα διοίκηση και κυρίως αν μπορεί να καλυφθεί το μπάτζετ της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Πολλά θα φανούν λοιπόν στην σημερινή συνάντηση, ωστόσο σύμφωνα τις πρώτες κουβέντες των μελανόλευκων με τους επιχειρηματίες που έχουν έρθει σε επαφή, υπάρχει η αισιοδοξία ότι τελικά θα υπάρξει λύση για να προχωρήσει η ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οσον αφορά τον πρόεδρο του Αστέρα Βλαχιώτη Δημήτρη Μανιατάκο, θυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα, τόνιζε πως επεξεργάζεται με τους συνεργάτες του το ενδεχόμενο εμπλοκής με την Καλαμάτα και πως σύντομα θα ανακοίνωνε την απόφαση του. Κάτι που δεν είχε γίνει μέχρι χθες το απόγευμα, είτε με δήλωση του είτε με επικοινωνία του με την διοίκηση της Καλαμάτας. Φυσικά η περίπτωση του ισχυρού άνδρα της Λακωνικής ομάδας παραμένει ανοικτή και αν τελικά αποφασίσει να εκδηλώσει ενδιαφέρον, πολλά μπορεί να ανατραπούν όσο αφορά την επόμενη μέρα της “Μαύρης Θύελλας”...