Παρασκευή, 05 Ιανουάριος 2018 16:42

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: “Δεν θα είναι εύκολο”, λέει ο Μαυρέας για το ματς με Μιλτιάδη

Γράφτηκε από τον

 

Με γειτονικό ντέρμπι ξεκινά το 2018 για τον Τέλλο Αγρα...

Η ομάδα των Γαργαλιάνων θα φιλοξενήσει την Κυριακή το Μιλτιάδη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α’ τοπικής. Οι φιλοξενούμενοι είναι οι μόνοι που αγνοούν τη νίκη στο πρωτάθλημα και με ένα μόλις βαθμό βρίσκονται στην τελευταία θέση.

Ο Τέλλος Αγρας έχει 19 βαθμούς και είναι 8ος, αλλά ο τέχνικός του Αντώνης Μαυρέας εκτιμά ότι δεν θα είναι εύκολη υπόθεση οι τρεις βαθμοί.

“Είναι ένα παιχνίδι που θα παίξουν δύο γειτονικές ομάδες και αυτά τα ματς έχουν ιδιαιτερότητες. Δεν παίζει ρόλο η βαθμολογική θέση του αντιπάλου. Θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί δεν θα είναι εύκολο ματς. Πιστεύω να έρθει ο κόσμος την Κυριακή στο γήπεδο και να δει ένα καλό παιχνίδι. Η φιλοξενία θα είναι αυτή που αρμόζει σε ανθρώπους που συντηρούν μια καλή ομάδα”, λέει ο Αντώνης Μαυρέας για τον αγώνα της Κυριακής.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Τέλλος Αγρας θα παραταθεί “πάνοπλος”, μιας και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην προετοιμασία που ξεκίνησε την Τρίτη και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο. Να σημειωθεί ότι στο τελευταίο ματς του 2017 η ομάδα των Γαργαλιάνων ηττήθηκε εκτός με 3-1 από την Ανδρούσα και ο Μιλτιάδης στο Μελιγαλά με 5-0 από τον Εθνικό.