Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 13:08

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 0-1: Διπλό παραμονής με Γιαννόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 0-1: Διπλό παραμονής με Γιαννόπουλο

 

Νικητής για δεύτερη φορά έφυγε από την Αρκαδία ο Τσικλητήρας Πύλου, καθώς μετά το Λεωνίδιο (0-2 στις 12 Νοεμβρίου), υποχρέωσε χθες σε εντός έδρας ήττα και τον Παναρκαδικό (0-1) στο πρώτο ματς για το 2018 και τελευταίο του α’ γύρου στη Γ’ εθνική.

Η μεσσηνιακή ομάδα διεύρυνε έτσι στις 7 αγωνιστικές το αήττητο σερί και έπιασε στην 5η θέση τον χθεσινό αντίπαλό της, ο οποίος προερχόταν από δύο σερί νίκες.

Ο Τσικλητήρας έκλεισε καλά τους χώρους και ευτύχησε να σκοράρει στο 26’ με εξαιρετικό πλασέ του Γιαννόπουλου, έπειτα από κάθετη πάσα του Γεωργιάδη.

Το 0-1 έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους που έχουν τον τρόπο να διαχειρίζονται το προβάδισμα.

Ο Παναρκαδικός είχε μεν την κατοχή της μπάλας, αλλά η υπεροχή του ήταν φλύαρη και ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι κινδύνεψαν μόνο στο φινάλε του αγώνα, στο 88’ και στο 89’ με τα δύο διαδοχικά σουτ των γηπεδούχων μέσα από την περιοχή να σταματούν στα σώματα των αμυντικών, όπως και το συρτό σουτ του Ομπόσου στο 89’.

Ακόμα στο 74’ ο Κόκκαλης απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Γιουκούδη.

Ο Τσικλητήρας πήρε έτσι ένα διπλό... παραμονής και ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Χότζιτς, Ασσεν, Μπούτας (62' Μπινιώρης), Νάνος, Μπαξεβάνος, Κυριακόπουλος, Ευαγγέλου, Ν. Λυμπερόπουλος, Ομπόσου, Καδάς, Δ. Λυμπερόπουλος (50' Νάτσης)

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Κόκκαλης, Μπίζος, Σβίγκος, Γεωργιάδης, Σεντεμέντες, Τσάτσος, Γεωργιόπουλος (90’ Mάραντος), Ρήγας, Πύλιος (94' Μεμά), Γιαννόπουλος (71'Αμπραχαμιάν), Κωστόπουλος (55' Χατζηστάμου).