Πέμπτη, 11 Ιανουάριος 2018 12:35

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Αμεση ανάγκη για μεταγραφές, μιας και άδειασε το ρόστερ!

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Αμεση ανάγκη για μεταγραφές, μιας και άδειασε το ρόστερ!

Μετά την αποχώρηση του Σταύρου Παπαδόπουλου και την παραίτηση όλης της διοίκησης, η Καλαμάτα πλέον αλλάζει χέρια.

Το νέο σχήμα, με τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο να έχει τον πρώτο λόγο και τον Γιάννη Σταματογιαννόπουλο να προορίζεται για πρόεδρος, αναμένεται να αναλάβει και επίσημα την διοίκηση της ομάδας στην γενική συνέλευση και τις εκλογές που ορίστηκαν για το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, 6-9 μ.μ. στην αίθουσα “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος”.

Ωστόσο ήδη τα παραπάνω πρόσωπα, που θα πλαισιωθούν από ανθρώπους που θα ανακοινώσουν σύντομα, παίρνουν από τώρα στα χέρια του την λειτουργία της ομάδας.

Ηδη έχουν μιλήσει στους παίκτες, ενώ ανακοίνωσαν την παραμονή του Ελβιο Μάνα στον πάγκο, ο οποίος πλέον θα έχει συνεργάτη τον Παναγιώτη Δρούγα.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις πάντως τρέχουν καθώς την Κυριακή η Καλαμάτα θα φιλοξενηθεί από την Αχαϊκή (3 μ.μ.) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Μια Καλαμάτα που πλέον θα πάει αποδυναμωμένη στην Κάτω Αχαγιά, σε ένα ματς που αποκτά πολύ μεγάλο συντελεστή δυσκολίας. Ορ. Νικολόπουλος, Τσεμπερίδης, Κουρέλλας, Τσατσόπουλος αλλά και ο Γουερέ συνθέτουν μια πεντάδα παικτών που δεν υπολογίζονται για την συνέχεια. Την ίδια ώρα θέμα υπάρχει και με τον Σταύρο Τσουλάκο, ο οποίος με κάποιες δηλώσεις του φωτογράφισε αρνητικά τη νέα διοίκηση και θεωρείται απίθανο να μείνει στην ομάδα.

Μάνα: “Πρέπει να κερδίσουμε”

Η Καλαμάτα λοιπόν θα πάει με πολλές απουσίες στην Κάτω Αχαγιά, σε ένα ματς που πρέπει να κερδίσει αν θέλει να διατηρήσει την επαφή της με τους πρωτοπόρους.

“Είναι κομβικό παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε, ανεξάρτητα με το τι προβλήματα θα έχουμε”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ελβιο Μάνα.

Πρόταση για Γκελγκέρια

Η Καλαμάτα έκανε ήδη πρόταση στον Απόλλωνα Καλαμάτας για τον νεαρό επιθετικό Ελβις Γκελγκέρια. Ο 19χρονος επιθετικός κάνει εξαιρετική σεζόν με τον Απόλλωνα στην Α’ τοπική και είναι δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 8 γκολ και είναι ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος και ανερχόμενος παίκτης. Οι άνθρωποι της Καλαμάτας μελετούν ήδη και άλλες περιπτώσεις παικτών με στόχο να γίνουν 4-5 μεταγραφές τις επόμενες μέρες.

Η ανάγκη για μεταγραφές άλλωστε είναι δεδομένη και άμεση (μετά την Αχαϊκή υπάρχει το ματς με Πανηλειακό) καθώς το ρόστερ πλέον έχει αδειάσει σε μεγάλο βαθμό.