Πέμπτη, 11 Ιανουάριος 2018 14:44

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Εξι μεταγραφές και έπεται συνέχεια

Γράφτηκε από τον

Με τελείως διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο θα παρουσιαστεί η Αναγέννηση Παραλίας στο 2018, αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς με τον δυνατό Απόλλωνα Καλαμάτας.

Η “Μπάρτσα” προχώρησε χθες στην απόκτηση έξι παικτών και έπεται συνέχεια, μιας και θα γίνουν τουλάχιστον άλλες τέσσερις μεταγραφές προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να μείνει στην Α’ τοπική.

Συγκεκριμένα, η Αναγέννηση πήρε τους Δημήτρη Κουτίβα από Μιλτιάδη (φωτό), Κώστα Βασιλόπουλο από Χανδριναϊκό, Μπάμπη και Βασίλη Κοντοθανάση από Δώριο, Σταύρο Χαρίτο από την Αμφεια και Παναγιώτη Χαρίτο από το Μεσσηνιακό. Ο Κουτίβας είναι αμυντικός, ο Βασιλόπουλος γκολκίπερ, ο Μπάμπης Κοντοθανάσης δεξί μπακ – χαφ, ο αδερφός του Βασίλης Κοντοθανάσης μεσοαμυντικός, ενώ τα αδέρφια Χαρίτου μπορούν να δώσουν λύσεις σε αρκετές θέσεις και έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στην Αναγέννηση.

Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες μεταγραφές της Αναγέννησης, που έχει μόλις 4 βαθμούς μετά από 13 αγωνιστικές, αλλά η διαφορά από την 13η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή δεν είναι απαγορευτική (6 βαθμοί).

“Δεν θα φύγει κανείς

Η Αναγέννηση ενισχύεται στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου προκειμένου να σώσει την παρτίδα, αλλά από την άλλη ορισμένοι παίκτες από το νυν ρόστερ απέχουν από τις εκδηλώσεις της ομάδας.

Οι ιθύνοντες του καλαματιανού συλλόγου ξεκαθαρίζουν όμως ότι: “Κανένας δεν έχει πάρει μέχρι σήμερα το δελτίο του και δεν θα φύγει κανείς. Αν κάποιος σταμάτησε, δεν σημαίνει ότι θα πάρει και το δελτίο του. Πρωτεύει το συμφέρον του συλλόγου”, αναφέρουν άνθρωποι της διοίκησης της Αναγέννησης.