Παρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018 15:36

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πρώτη φορά αντίπαλος με Διαβολίτσι ο Δημάκης

Γράφτηκε από τον

Αντίπαλος με την ομάδα της... καρδιάς του θα τεθεί την Κυριακή ο Σωτήρης Δημάκης, καθώς η Ομόνοια υποδέχεται το Διαβολίτσι, στο οποίο ο τεχνικός της καλαματιανής ομάδας εργάστηκε για 13 χρόνια και το υπηρέτησε από διάφορα πόστα.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να μπερδέψει μεθαύριο τους.. πάγκους.

“Είναι σίγουρα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, γιατί θα παίξω αντίπαλος με την ομάδα που ήμουν για 13 χρόνια και ξεκίνησα από δύσκολες εποχές και καταφέραμε να φθάσουμε στην Α’ τοπική. Παρακολουθώ τη φετινή πορεία και χαίρομαι πολύ για την 3η θέση, γιατί το Διαβολίτσι είναι και δικό μου κομμάτι. Θα είμαι ευτυχισμένος αν πάει ακόμα ψηλότερα. Θα είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά”, λέει στην “Ελευθερία” ο Σωτήρης Δημάκης για την μεθαυριανή αναμέτρηση, όπου σύμφωνα με τον ίδιο οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο.

“Το Διαβολίτσι είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση από εμάς και μόνο τυχαία δεν βρίσκεται εκεί. Θεωρητικά είναι το φαβορί γιατί βρίσκεται και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Εμείς πρέπει να αφήσουμε πίσω τις κακές εμφανίσεις και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Από το προηγούμενο ματς με τον Ολυμπιακό, κρατάμε μόνο τους βαθμούς, γιατί η εικόνα μας δεν ήταν καλή”.


Πήρε Φλέσσα, επιστρέφει ο Πολυμενέας

Ο Ηλίας Φλέσσας, που αγωνιζόταν και πέρυσι στην Ομόνοια, αποτελεί την πρώτη μεταγραφή των καλαματιανών την περίοδο του Ιανουαρίου. Ο πρώην μέσος του Δωρίου έχει συνεργαστεί ξανά με τον Σωτήρη Δημάκη και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Πολυμενέας εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών και επιστρέφει στο κυριακάτικο ματς με το Διαβολίτσι. Αντίθετα είναι αμφίβολη η συμμετοχή των τραυματιών Τζίφα, Τζανετάκου, καθώς και του Καρύδη που είναι άρρωστος. Ακόμα ο Νίκος Δημητρίου έχει τεθεί εκτός ομάδας για πειθαρχικό παράπτωμα.